Заглавие: Re: Ние ги лъжем,че работим,а те ни лъжат,че ни плащат...
Публикувано на: 17 Авг 2010 19:48
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
birka написа:
Ако можех, нямаше да работя, а щях да имам само хоби, което да е и моето призвание
Хобито като се превърне в работа се губи удоволствието и омръзва.На мен хобитата ми ми омръзват често-често и ги сменям,а камо ли ,ако ми станат работа. Обичам да пътувам . Ама много обичам. Е ,от 2005 до 2008г. -удоволствието стана пълно .Работа и пътувания в едно. Да видиш какво значи пътувания.. Ама много. Тръгвам за другия край на България ,бързане ,хора ,документи ,бързане ...и така всеки ден. Нямаше празници ,нямаше събота ,нямаше неделя. Отвратих се от пътуванията ,отвратих се от коли , от бензини , от пътища . А толкова ги обичах... Хората са го казали -внимавай какво си пожелаваш.
Публикувано на: 15 Сеп 2010 12:23
Форумен дух
Тук е от: 06 Юни 2009 18:44 Мнения: 1489
само в няколко бранша знам да са вдигнали леко заплатите напоследък ,в повечето трябва да си радостен че не са ти били шута или да са ти смъкнали заплатата ,а ако погледнеш и статистиката за безработицата и междуфирмената задлъжнялост няма да си толкова весела ..
Публикувано на: 16 Сеп 2010 4:11
~~~~
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 13410
Alexi_ написа:
само в няколко бранша знам да са вдигнали леко заплатите напоследък ,в повечето трябва да си радостен че не са ти били шута или да са ти смъкнали заплатата ,а ако погледнеш и статистиката за безработицата и междуфирмената задлъжнялост няма да си толкова весела ..
Извън темата/подсказка:
Ти пък от закачки не разбираш!:)
Не съм чула някъде да са вдигали заплатите през последните две години, напротив- замразяват се повсеместно. Дори банките, които още в първото тримесечие обявиха рекордни печалби /забележи печалби, не приходи/, свиха броя на служителите си до критичния минимум. Кризата се оказа удобно извинение и, за съжаление, достатъчен повод за примирение..
Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:21
Ентусиаст
Тук е от: 27 Фев 2009 15:30 Мнения: 90 Местоположение: On the other side
Най-накрая намерихме нещо, за което Бърби не е чувала ... Ами да кажем тогава, че има и компании, където не намаляват, а вдигат заплати. В нашата например, тази година увеличението беше средно 8% - скромно, но от сърце !
_________________ Престани да ми пикаеш по обувките и да ми разправяш, че вали!
Публикувано на: 16 Сеп 2010 20:07
Администратор
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199
Вижте сега, каквото и да става все ще има области, където ще растат заплатите. По време на чума най-добре финансово са гробарите, а когато има война печелят оръжейните заводи. Това обаче не значи, че нещата се развиват в добра посока.
Публикувано на: 17 Сеп 2010 16:35
~~~~
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 13410
Кой ти казва, че виждам нещо такова? Данъчни облекчения, които генерират изкуствен растеж на заплатата се постигат чрез ваучери за храна, застраховки живот, вноски в допълнително доброволно здравно осигуряване и в пенсионно такова. Това, че ти не разбра съвсем сериозната иначе закачка, не дава никакво основание да ми вменяваш непомислени съмнения за възможна злоупотреба!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2021 1:39
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения