ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 23 Май 2025 22:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Почивка на Черноморието.
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 12:30 
Вор в законе
Аватар

Тук е от: 24 Авг 2007 23:22
(автор на темата)
Я някой, който е почивал миналото лято по северното черноморие на база "all inclusive", да препоръча (или оплюе) хотела, където е бил. Иначе казано - "отзив", ще бъде от голяма полза за съфорумците мисля. :A1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Почивка на Черноморието.
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 18:20 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Щом е по северното - Албена. Не е заринат с бетон, има си природа, спокойствие, а и морето е поносимо мръсно. Ако не си махнаджия от към условията в хотела - Добруджа - стар комунистически тип хотел, но с прекрасна кухня. И задължително си искай стая с климатик...по принцип ги дават на чужденците, ама...
По традиция всяка година там посрещам великденските празници...с изключение на тази година по обясними бебешки причини. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 18:51 
Вор в законе
Аватар

(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Точно Албена разцъквах днес, ама нали не съм ходил...Мерси за отзива. :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 19:39 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Това препоръчвам. Тихо ,закътано ,озеленено,олл инклузива е много добър.
http://albena.bg/bg/hotels/althea.html
И аз мисля като Bobo ,че Албена е добър избор .Близо до много места ,където може да се отиде - Балчик, Калиакра и естествено и абсолютно задължително -мидената ферма и кръчмата "Дълбока"-преди Калиакра.
Недостатък поне за мен е ,че тази година се очаква Албена да бъде претъпкана .Дано не заприлича на Слънчев бряг.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 21:38 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Е това щях да дописвам, че в близост има доста места, които могат да се посетят. А на Слънчев бряг искрено се надявам да не заприлича ... и май няма как да стане, щото голяма част от курорта се води резерват, строителството е доста ограничено /да не кажа замразено/ ... и пречиствателната станция смага. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 22:44 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Албена, ще ме извиняват препоръчалите го тоя курорт, но е ужасно скучен. За обикновена семейна почивка с пишлеметата е идеален. Спокоен, стерилен, подреден, но скучен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 22:54 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Мар 2007 11:03
Това биха го казали и феновете на "курорта" "Камен бряг". :BB07.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 23:04 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Не, не...нито е подреден, нито е от най- стерилните, но и въобще не скучен с правилните хора. Камен бряг.

Всъщност, др.Сталин понеже май вече станал семеен му е време да свиква с такива места. Препоръчвам един хотел в Албена на първа линия, забравих му името. Има си и басейн, край който сутрин си пиеш кафето, изваден е бар покрай басейна със съответните яденета и пийенета (дори и кебапчета има) и въобще пълен спокоен релакс.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 23:16 
Персона грата
Персона грата

Кат та слушам, скоро тов. Сталин ше пусне шкембе и ше замяза на попова лъжичка. Не ми се вярва нещо... :BB07.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2011 23:35 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 02 Юни 2011 0:12
Те го и ценорасписо като у скобите съм турил пояснениа за по наясно.

ЦЕНОРАСПИС

Спане
У одаята с исглед накъмто барата - двалева на креват. У одаята с исглед накъмто дворо - един и педесе
пак на креват. (и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фанеокото моем да напрайм остъпка с некакви процентове)
Ядане
Закуска - пържени филий с кисело млекоедна паничка.
Обет - пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи пътразлично само компота е секогаш.) Вечера - яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица. Сичко наедно - два и педесе секи ден.
(ако некой ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари)
Хигиенски нужди
Ако некой му се прикъпе слочайно може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица
таксата е лев и осемдесе ако търкам язе таксата става на лев и педесе що съм по як. Ако некой си мие забите да си носи паста що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе ебаси. Сапун нема нужда да се носи ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре. Нужник си имаме у дворо и екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на исхождане става дума за голема нужда (леле а Натка расправа че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено ебаси.
Торизам и други заебавки
Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека само за расодка с придрожвач (язе) - един лев натам и един лев навам става на въпрос за пеша. Ако е с яздене на магаре таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък ебаси. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе. Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) - педесе стотинки сичко ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно. Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лемонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че си се разберете кой ебаси. Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) - осемдесе стотинки.
Издойване на крава пак тека - лев и двайсе.
Цепене на дърва с манара и инструктор(язе) - два и педесе за кубик.
Копане с малечко мотиче у дворо - един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха).
Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе - два и двайсе на рет.
Чистене на кочината на прасето Гошко - осемдесе стотинки.
Изфъргане на тор от оборо до улицата -лев и четиресе на количка.
Други - наспорет клиенто. (у други олизат Глигорица да ви пее като едете ели язе да ви водим до казано да видите
как се пече рикия ели текива неща)
Забелешка
Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на
даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат
превеждач ебаси.
Добре дошле у назе!
Опознай селото та да обикнеш градо!
Язе сметам че като туриш едно връз друго
неизлиза скъпо ебаси. :N7.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2011 0:51 
Персона грата
Персона грата

Те затуй некои не направиха селски туризъм, па макар и с дарени пари! :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2011 22:13 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
'Добротица' на Албена..
Иначе съм върл противник на олинклузива, но като си го искаш...

Извън темата/подсказка:
Бих ти препоръчала едно друго място- българския дом на Нежля от Шумен, в южната ни съседка...за едни 130 евро на вечер за стая за двама / на HB/, но ще ти остане за догодина:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2011 7:13 
Вор в законе
Аватар

(автор на темата)
Мерси за инфото, но човека с когото ще бъда, не му се летува вече в Турция.Особено след тая случка:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3854453
Иначе и аз не съм фен на ол инклузива, но вече почти всички хотели са така "ол" или "ултра ол" инклузив. На Албена се спряхме в крайна сметка - "ултра ол инклузив", да видим как ще си опазя здравето с тия неограничени шотландски ракии... :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2011 7:55 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Стига си ни дразнил ,бе др. Сталин с тези богаташки глезотийки-Албена ,тренажори , шотлански ракии ,руски водки , ала бала. ... :D Нали знаеш ние плебеите как завиждаме? Изтекоха ни лигите. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2011 8:40 
Вор в законе
Аватар

(автор на темата)
Ооо другарко Амапола, радваме се че отново сте тук! Вече сериозно се бяхме разтревожили с др. Бобо, къде сте. Не ми завиждай, вече не пия и не пуша, това с ракиите беше да дразня Запа! :O01.gif (язък за инклузива) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 23 Май 2025 22:34

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: