Заглавие: Re: Трюфели в България (...и други гъби)
Публикувано на: 12 Мар 2018 8:27
Спешно търся мъжки пойнтер за разплод в раьона , незнам тук ли е мястото ама понеже женската е готова а кавалера и се изложи спешно трябва да намеря мъжки пойнтер
Публикувано на: 24 Юли 2018 4:33
Опитен
Тук е от: 11 Дек 2009 19:22 Мнения: 153
Днес в Русе в 9.00ч.на паркинга на МЕТРО е събирането на ловците на трюфели, които искат да изразят несъгласието си със заповедта-забрана за събиране на трюфели. Заповядайте!
_________________ Никой не може да разбере колко си умен, но всеки може да види колко си глупав дори от един пост.
Публикувано на: 07 Яну 2020 8:24
Нов потребител
Тук е от: 04 Яну 2020 18:00 Мнения: 2 Местоположение: Морето
Здравейте колеги! Търся съвет относно моя кокер шпаньол,защото започна да яде трюфелите.Бихте ли ми дали съвет по какъв начин да го отуча? Кучето работи много добре,търси намира и апортира но понякога си ги хапва.
Публикувано на: 07 Мар 2021 20:10
Гастарбайтер
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Здрасти, колега. Много е добре. Не смогваме да събираме гъбите. Пълно е. Такъв берекет не съм виждал. Аз вече оставих гъбите на колегите и се занимавам с обучение и развъждане на кученца. Имам лагото, кокери и визли. Само шампиони. Някой ако има нужда от куче шампион по намиране на трюфели да се свърже с мен. Поздрави и много гъби да има.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"