Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1327 Местоположение: MonkeyLand
Преди време бях почнала една книга. Прочетох я, но ми беше толкова странна, романтиката се криеше в някакво друго измерение на мисли, революция и бунтове. Не я разбрах, Мислих си, че тази книга не е любовна. Онзи ден преглеждах библиотеката си и я видях..реших да я почна, без това е тъничка. И сега съм на осма глава - 2 абзаца..и казва всичко.
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Есперанса - Фантастика. Става на въпрос за брухос, междинни и други свръхестествени същества, който се борят за град Есперанса. Доброто срещу лощото. Абе интересна е книгата, още съм на 6та глава, но ме е завладяла. Леко ме дразни начина, по който е написала (не е мой вкус), но историята е интересна
Брухос? Отваряш ли се нешщо с тия тотално непознати термини? Аз ако ти изръся 10-на термина без да ти ги обясня, възпитано ли ще е, или ще е проста проява на опит за елитарничене?
Мислиш ли, че това което дишаш, е въздух?
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Брухос? Отваряш ли се нешщо с тия тотално непознати термини? Аз ако ти изръся 10-на термина без да ти ги обясня, възпитано ли ще е, или ще е проста проява на опит за елитарничене?
Мислиш ли, че това което дишаш, е въздух?
Брухос - вещери, които се занимават с черна магия ( в книгата те духове, които обладават човешки тела, за да могат да изпитат удоволствието от живота и да се насладят на физичесата наслада от секса) междинни - хора който са между смъртта и живота ( пр. в книгата - те са в кома, но на второ място имат втори физически виртуални тела и те живеят нормално без дори да подозират, че истинските им тела са някъде другаде в кома)
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2315 Местоположение: RINGWORLD
"Altered Carbon" българското заглавие стана причина да пропусна да си я купя навремето. Трябваше да прочета почти половината от "Разбудени фурии" (за една нощ) за да се светна какво съм пропуснал. Някой ако ми заеме/продаде втората част "Broken Angels"... че на руски ще ми се развали малко удоволствието от четенето.
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."