Тук е от: 09 Юли 2010 21:22 Мнения: 209 Местоположение: Шумен
Абе не знам аз , повечето мои приятели са доволни от новите скорости и от качеството на цифровата. Аз и за това само чакам да ми изтече пустия договор на тъпанарите от Виваком и веднага ги сменям ...
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 664 Местоположение: Shumen
Наистина е така, съгласна съм понеже за 27 лв. получаваш три услуги, които от други три различни места биха стрували към 50. Вярно е, че скоростта на интернета понякога е 2-3 пъти по-ниска от договореното, но поне не е трагична както на предния ми доставчик. Дори!! ако не желаеш да се възползваш от услугата "безжичен интернет" цената пада на 25лв. Аз откога си мечтаех за това...
_________________ LIFE is the most exciting thing!
И аз съм доволен от новите цени.Спрямо виваком където бях си е направо далавера.Бях само на 30 тел. и инт.10мег. И кабелна 21лв става 50лв.А сега за 30 лв. трите услуги и 24мег.инт.Само WIFI-то на модема Томсън е по слаб сигнала отколкото на Виваком.Преди с вивакома хващах на 20-30м от къщата инт. сега с този на Близоо долу пред къщи не става работата.
Пак казвам финасово по изгодна оферта няма от тази на близзоооооо.26,90 за кабелна, телефон и интернет.
да,но само финансово ! А колко се 4ака,за да се отвори страница в нета, и колко 4есто въобще пък даже и няма нет...Хайде-хайде- криво да стоим право да си говорим! Тази тема ми зву4и като реклама на това "Близу"!
п.с. : на моя позната в Търново мъжа и е достав4ик на интернет и взима 12лв за 78Мб и тв на месец!/дано не излъгах за скоростта ,но наистина беше доста голяма:M1.gif /
да,но само финансово ! А колко се 4ака,за да се отвори страница в нета, и колко 4есто въобще пък даже и няма нет...Хайде-хайде- криво да стоим право да си говорим! Тази тема ми зву4и като реклама на това "Близу"!
п.с. : на моя позната в Търново мъжа и е достав4ик на интернет и взима 12лв за 78Мб и тв на месец!/дано не излъгах за скоростта ,но наистина беше доста голяма:M1.gif /
Ами спешавайки като не ти се отваря страниците да дойдат да оправят инт.Ти да не си мазохист да плащаш само.Пък като не ти харесва отди във В.Търново да живееш.
как така да няма интернет .. ще има култовата реплика " докато затворя телефона да ми звъните на вратата " .. нета винаги държи 16 мбита или някой нещастен телефонист го отнася .. и не е лампичка ами полупроводников диод ... " ъъъ значи не е при вас проблема .... " договора ми изтича април ,после сменям тарифата с по евтина и скоростна въпреки огромните им усилия да предподпиша
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 664 Местоположение: Shumen
Аз пък още не мога да скрия радостта си от това, че успях да подам жалба до Близу, с копие до Комисията по защита на потребителите и Комисията по регулиране на съобщенията. Проблемът се реши, но и оттук ги предупреждавам, че ако не ми предоставят услугите в качеството договорено с подписания помежду ни договор, съм в правото си да подавам още жалби, а оттам и да прекратя договора. Така че да си оправят услугите, скоростта на нета, щото не може цял живот да ме заблуждават, че имам цифрова твелевизия, а на екрана да пише "няма сигнал", или да плащам за 12МБ, а той над 8 не е стигал.
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 21:41
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения