След един месец ми изтича договора с Близооо и смятам да се прехвърля към Икон. За 20 лева 60/10 мисля, че е добра оферта. Само не съм сигурен дали интернета им е стабилен. Ако има някой техен клиент моля да сподели своите впечатления.
След месец ми изтича договора с Близооо и смятам да си пусна интернет от Икон. Мисля, че за 20 лв. 60/10 е добра оферта. Моля ако има някой клиент на тази фирма да сподели своите впечатления.
доста съм доволен от фирмата скоростта на качване и сваляне е вече еднаква 50:50 за 20 лв е напълно достатъчно за всеки потребител + това има безплатен абонамент към IPTV да се гледа телвизия в интернет както и към бг среща с над 40 канала. новите телевизори ако притежават w-fi не се замисляйте много за 15-20 лв ще имате и телевизия и интернет... това ще спести излишни разходи за тунери след месец септември като стане изцяло цифрова телевизията
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:16
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения