Заглавие: Мисля скоро да минавам на Шумен Спринт и искам да ви питам:
Публикувано на: 23 Окт 2011 13:39
Нов потребител
Тук е от: 23 Окт 2011 13:30 Мнения: 12 (автор на темата)
Има ли проблеми с интернета(да спира за повече от 1 минута)? Много ли се бавят ако има някакви проблеми? Интернета наистина ли на пада под дадените бега бити в сайта?
Извън темата/подсказка:
Четох из форумите и останових че близу са боклуци.
Заглавие: Re: Мисля скоро да минавам на шумен спринт и изкам да ви пит
Публикувано на: 23 Окт 2011 17:33
Нов потребител
Моля неспами. (но съм го установил чрез форума на близу)
-- 23 Окт 2011 18:34 --
Та по същество Има ли проблеми с интернета(да спира за повече от 1 минута)? Много ли се бавят ако има някакви проблеми? Интернета наистина ли на пада под дадените бега бити в сайта?
Публикувано на: 23 Окт 2011 18:40
Нов потребител
Моля, някой администратор да изтрие тези коментари не по въпроса в темата! Та някой ще отговори ли на въпросите: Има ли проблеми с интернета(да спира за повече от 1 минута)? Много ли се бавят, ако има някакви проблеми? Интернетът наистина ли не пада под дадените мега бити в сайта?
Последна промяна cmk на 23 Окт 2011 18:51, променена общо 3 пъти
Публикувано на: 23 Окт 2011 18:53
Форумен инвентар
Тук е от: 08 Яну 2007 21:55 Мнения: 3593
radibg2: ако се абстрахирам от начина ти на писане, нека да ти отговоря: не съм имал НИКАКВИ проблеми с Интернет-а от МЕСЕЦИ. Но... аз съм на "боклуци-те" от Близу, така, че можеш да пропуснеш моя пост...
Заглавие: Re: Мисля скоро да минавам на Шумен Спринт и искам да ви пит
Публикувано на: 25 Окт 2011 0:47
Ентусиаст
Тук е от: 19 Фев 2011 19:36 Мнения: 35
Хубаво прочети и огледай една от брошурите им отново, които си взел и разглеждал в ръка за техните платени услуги, преди да скочиш към тях! Така са ги направили хитричко, че при самото разгръщане на сгънатата на четири брошура, на едната част са им пакетните услуги, на друга е списъка с цифровите и аналоговите канали, на третата и най-важна за теб част, която не трябва да изпускаш е написано с дребен шрифт...става дума за тези 2 лв. относно нета им и другите супер цени, които предлагат, като "промо" условия е за първите четири месеца и скоростта. От там, кой ти гарантира, че след тези месеци, ще си на заветната 50 Mbps скорост?! Твой е изборът, не са на пазара от години, а някакви месеци...доизграждат тук там още! Ти решаваш
Заглавие: Re: Мисля скоро да минавам на Шумен Спринт и искам да ви пит
Публикувано на: 25 Окт 2011 7:12
Форумен дух
Тук е от: 26 Яну 2007 18:18 Мнения: 1036
Не са от години в Шумен, но са от много години в други градове! Не, нито работя за тях, нито познавам някой от тази фирма, но трябва да си обективен! Нека да има конкуренция в града, и всички потребители да имат право на избор!
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:52
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения