Тук е от: 08 Яну 2007 18:44 Мнения: 977 (автор на темата)
Някой виждал ли е , или да ползва такъв нет в Шумен. И евентуално да даде някакви отзиви. От половин година рекламират че има в нашия град, а никакви коментари не се появяват.
Тук е от: 06 Юни 2008 1:42 Мнения: 3318 Местоположение: тук и сега
Фирмата казва, че имат пробен по центъра. Инженери казват, че е от най-добрите в страната. Но...веднъж питахме преди Коледа, веднъж преди месец - отговор: Шумен не е приоритетен град.
Днес ми се обади операторката на Булсатком в Димитровград и ми предложи договор за интернет.Когато и казах,че консумирам продукта им в Павел баня и разговора приключи.Изглежда се опитват да докопат пазарна ниша:))))
Мрежата им се разраства в нашия град, но все още обхваща около 20-ина улици. Искам мнение за качеството на интернета им, защото обмислям прехъврляне към тях.... Големите играчи в града са в паника в момента и пускат отстъпки и промоции... Това чукане чаках...., ако ме разбирате
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 12 Мар 2008 19:33 Мнения: 801
Те от 3 години пишат , че предлагат интернет , но още никъде няма.Наскоро питах , но казаха отново скоро разбрах , че са слагали наистина някакви кутии в Еверест и Българанов.
от 1 седмица имам интернет от булсата плащам си за 14мб тегля с 14мб и качвам с 14мб направо супер неспира непрекасва миля да пробвам 34 мб казаха ми 4е долащането е още 4лв.иначе приказвах с техниците им и те ми казаха че имало интернет в голяма част от тракия на софииско и преслав,в наи скоро време драгомиров северна златаров и още някакви имаше но несе сещам. Такаче опитаите няма да сажалявате и телевизията им е супер
Изключително бавно ви върви покриването на града. Дефакто нищо не сте свършили досега, ако се погледне от кога е започнало изграждането на мрежа в града. Губите ужасно много клиенти и пари в момента, това искам да ви кажа... Банално, но факт - "времето е пари", но времето е срещу вас в момента...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Някакво ново развитие да има по адресите? Гледам оня ден опъваха кабели в Тракийския питах ги,отговориха ми ,че скоро (неизвестно) кога,ще ли да прекарат целия Тракийски с кабели и ще ли да пуснат сигнал и следователно интернет.
_________________ Къде камилата,къде камиларя? Кучето лае и Хондата върви!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 22:08
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения