Тук е от: 15 Фев 2008 12:38 Мнения: 400 (автор на темата)
Някой да може да съветва за доставчиците?
Трябва ми реален ъплоуд поне 2 мегабайта в секунда (не го бъркайте с мегабити), всичко друго е опционално. Засега само Икон имат близо до мене покритие. Живея на центъра, ориентировъчно зад Хеликон улицата.
Шуменспринт никъде няма информация за ъплоуд спрямо даунлоуд, и ми казаха, че напролет ще имат покритие.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Икон не стават ли?
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Икон и аз ги обмислях.
Учудващо, ми каза един познат, че е с 50mbps интернета на близу от година, а ъплоуда му е 2 мб/с въпреки, че не би трябвало да е. Даунлоуда му е 4мб/с. Някакви идеи защо?
Виваком сега сме на тях и не съм доволен, дори 60% от нета не поддържат, и тъй като няма тяхна оптика тука, никакъв шанс да ги избера наново. Близу и аз ги видях, луди пари за такъв ъплоуд.
Други избори? Засега Икон са единствените реалистични, освен ако Шуменспринт не изчакам и не разбера какъв им е ъплоуда, уж са с оптика?
Тук е от: 15 Окт 2009 12:49 Мнения: 504 Местоположение: Шуменяка
Аз съм на Шуменспринт 50мегабита като даунлоада ми стига до 10мб/с а ъплоуда до 4 Хоторн, tehnoboy4o даунлоада няма връзка с ъп-а твоя авер ти е казал колко му е даунлоуда Никой доставчик не слага на офертата си ъплоуда ... аз съм , както ти казах 50мегабита но тва не значи че ше качвам с толкова- ъпа ми е 15мбит/с + тва тоя близу нет 150мбит да не мислиш че се качваш с толкова .... раздели 150 на 1024 и ше получиш скороста на сваляне...
Трябват ми нови предложения.
Шуменспринт ги чакам 2 месеца и ми заявиха, че няма да им влизам в района, нищо че на 100-200 метра имат покритие, за съжаление не мога да ги чакам половин година да решат да инвестират за едни кабели.
Икон са ми вариант в момента, някой има ли реално опит с тях, че да разбера аджеба колко всъщност поддържат скоростта си, има ли проблеми с интернета и т.н.
ПС: Днес разбрах, че Икон биват явно изкупувани от Networx, които съм чувал, че оперират в Русе?
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Да,значи тук в нашия район прекараха някакви кабели от networx и ми казаха,че Икон вече нямало да го има,вика ние купуваме мрежата му и вече каза е networx.До колкото нета на Икон аз лично от 2008 съм при тях и нямам оплаквания от скоростта,дигат я всяка година и даже в момента незнам каква,няма да съжеляваш ако се прикачиш към икон.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Нито Networx, нито Шуменспринт могат да "стигнат" до адреса ми, което за мене е просто...невероятно. Живея точно в центъра на града, и съм ограничен само до Вивакомски или Близу интернет, и двата ужасяващо слаби откъм ъплоуд, вече наистина не знам какво да правя просто...
Nathaniel, мобилност е нужна. Няма да забравя, като живеех в Херсон, каква беше връзката на dial-up и как се сърдеха комшиите заради дуплекса на телефона. Изнеси се от центъра и си свърши работата. Offtopic: защо няма вече връзка с безжична мрежа Shumen?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 22:03
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения