Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12114 Местоположение: The O.C.
Нека си е стабилен. Факт е, че при автора на темата нямат покритие, нали ? Тука не е тема да си хвалите доставчика, а за конкретния район и желаната скорост, да предложите доставчик.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Малко ъпдейт и от мен... Преди доста време в не знам коя тема бях писал за "изумителната" скорост с която БУлсат прекарват интернета си в града. Предполагам, че ще им трябват ... около 10 години да покрият всички квартали. Какво беше учудването ми обаче, да разбера, че и новите фирми процедират по абсолютно същия алогичен начин. Като под "нови" разбирайте, че развиват дейност в града от 1-2 години вече, а някои от много повече. Избират си някакви квартали, пускат 2-3 кабела там. После скачат у махалата - пускат и там 2-3 кабела и така... Допускам, че може да не е случайно и да има война на интереси за която ние простите потребители да не подозираме, но просто ми е странно и смешно... Иначе гаранция, че има борба за територия...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Още някой да даде мнение за Networx-BG ,че ми изтича договора със Близуто и им подадох предисвестие и още на 2-рия ден ми се обаждат и ми дават контра предложение на Networx-BG .Свалят ми звезди сега като подадох прездизвестие и свалят и цените,а като им се обаждах защо ми спряха едикоя си НД програма бяха много отворени тогава викат ми ,ами ние ги пренесохме в друг пакет че във втори че трети пакет.А сега ми се молят .Имам уговорка за Networx-BG да ми прекарат ,че затова се чудя още какво да правя.Имали към 30НД-та и два месеца безплатно и 25лв.такса САМ модул безпатно ,направо се чудя какво да правя.И близуто ми пускат всички програми и всички НД-та за тази цена,но Networx-BG има и НВО-тата.
Колега ManovaLL ако искаш доставчика да ти гарантира скоростта на 100% цените стават съвсем различни. Стндартното за всички доставчици е 30% гарантираност и 24-48ч време за реакция. Говоря ти за SOHO услуга. Ако имаш самочувствие и пари да си бизнес клиент може да отидеш да го обсъдите
Ами аз съм бил на три различни адреса в града, където съм ползвал нет както на Vivacom, така и на Blizoo и никога скоростта ми не е падала под 90 % от посоченото в договора. Та не знам за каква гарантираност говорите, но фактите са такива. Пример (25 мегабита по договор):
п.п. Относно времето за реакция - в кой век живеете?
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 756
Тия дни ще им се обадя значи... че БлизУ-то ми вдигнали таксата за TV-то, понеже съм бил на безсрочен и съм отказвал 2 години договор, а нета май също ми изтече към Спринта...
Bulsatcom имат технически причини да не успеят да обхванат всички райони и причината не е само в тях, доколко знам... Такъв ни е града.... Иначе аз отдавна да съм при тях като пакетни услуги...
Страницата им е много объркана, но след регистрация, като цъкнеш най-горе в менюто на My Account, после в другото меню малко по-долу на Hosts/Redirects и ще можеш да си създадеш статичен адрес, който автоматчино ще пренасочва динамичното ти IP. В повечето случаи това върши работа. Отделно при мен от Март месец IP адреса ми при тях е един и същ, без никаква промяна, след спирания на тока и рестарти на модема, така че не знам колко е динамично
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 22:07
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения