ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 22:07

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Търся си нов доставчик
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2013 20:31 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Нека си е стабилен. Факт е, че при автора на темата нямат покритие, нали ? Тука не е тема да си хвалите доставчика, а за конкретния район и желаната скорост, да предложите доставчик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Авг 2013 21:52 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Малко ъпдейт и от мен... Преди доста време в не знам коя тема бях писал за "изумителната" скорост с която БУлсат прекарват интернета си в града. Предполагам, че ще им трябват ... около 10 години да покрият всички квартали. Какво беше учудването ми обаче, да разбера, че и новите фирми процедират по абсолютно същия алогичен начин. Като под "нови" разбирайте, че развиват дейност в града от 1-2 години вече, а някои от много повече. Избират си някакви квартали, пускат 2-3 кабела там. После скачат у махалата - пускат и там 2-3 кабела и така... Допускам, че може да не е случайно и да има война на интереси за която ние простите потребители да не подозираме, но просто ми е странно и смешно... Иначе гаранция, че има борба за територия... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2013 8:00 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 25 Яну 2010 23:51
Още някой да даде мнение за Networx-BG ,че ми изтича договора със Близуто и им подадох предисвестие и още на 2-рия ден ми се обаждат и ми дават контра предложение на Networx-BG .Свалят ми звезди сега като подадох прездизвестие и свалят и цените,а като им се обаждах защо ми спряха едикоя си НД програма бяха много отворени тогава викат ми ,ами ние ги пренесохме в друг пакет че във втори че трети пакет.А сега ми се молят .Имам уговорка за Networx-BG да ми прекарат ,че затова се чудя още какво да правя.Имали към 30НД-та и два месеца безплатно и 25лв.такса САМ модул безпатно ,направо се чудя какво да правя.И близуто ми пускат всички програми и всички НД-та за тази цена,но Networx-BG има и НВО-тата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2013 17:22 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 30 Мар 2009 14:35
Колега ManovaLL ако искаш доставчика да ти гарантира скоростта на 100% цените стават съвсем различни. Стндартното за всички доставчици е 30% гарантираност и 24-48ч време за реакция. Говоря ти за SOHO услуга. Ако имаш самочувствие и пари да си бизнес клиент може да отидеш да го обсъдите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2013 22:13 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Ами аз съм бил на три различни адреса в града, където съм ползвал нет както на Vivacom, така и на Blizoo и никога скоростта ми не е падала под 90 % от посоченото в договора. Та не знам за каква гарантираност говорите, но фактите са такива.
Пример (25 мегабита по договор):
Изображение

п.п. Относно времето за реакция - в кой век живеете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2013 23:54 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Авг 2013 20:47
Защото си с едноканален модем към Близу. Я взими 50mbps или по-добре 150 mbps - тогава ще разбереш зако иде реч :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013 22:47 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 18 Май 2009 9:58
Аз от една седмица съм на булсат, доста добре се представят, по - добре от близуууууу, за цени да не споменавам :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013 22:50 
Ветеран
Ветеран
Аватар

aliays: тия де имат покритие? Сайта им е пълна скръб - дали имат в Тракията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013 22:58 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 18 Май 2009 9:58
Да аз съм там, 50мб нет 9 лв, и HD TV 14,80, нета на 2-рия ден го вързаха, телевизията на 10-тия...

-- преди по-малко от минута --

www.speedtest.net/my-result/3090394163

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013 23:07 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тия дни ще им се обадя значи... че БлизУ-то ми вдигнали таксата за TV-то, понеже съм бил на безсрочен и съм отказвал 2 години договор, а нета май също ми изтече към Спринта...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013 2:35 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Bulsatcom имат технически причини да не успеят да обхванат всички райони и причината не е само в тях, доколко знам... Такъв ни е града.... Иначе аз отдавна да съм при тях като пакетни услуги...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013 5:55 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Имам нужда от статичен IP адрес от близоо. Някой има ли идея как става тоя номер. Нещо на писма не отговарят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013 7:07 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

http://www.noip.com/

Страницата им е много объркана, но след регистрация, като цъкнеш най-горе в менюто на My Account, после в другото меню малко по-долу на Hosts/Redirects и ще можеш да си създадеш статичен адрес, който автоматчино ще пренасочва динамичното ти IP. В повечето случаи това върши работа. Отделно при мен от Март месец IP адреса ми при тях е един и същ, без никаква промяна, след спирания на тока и рестарти на модема, така че не знам колко е динамично :P

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Търся музиката на FQR (Frequency Room)

в Музика

dim ID

1

2892

06 Дек 2022 22:21

Търся таванска стая в Шумен

в Работа, фирми, клиенти, магазини, недвижими имоти...

zulbie

0

27994

03 Мар 2022 16:59

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 22:07

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: