Чоко написа:
Колко трайно е това?
Няма някакъв срок, нещо (като дадена снимка се пази Х дни, месеци, години)... просто се пазят докато качилият снимката не я изтрие... (или някой друг, на който е предоставил кода)... или разбира се, ако се случи нещо (форсмажорно) с компютрите на хостинг фирмата (суперхостинг)
-- Пон Ное 18, 2013 2:08 pm --
Loveca_ написа:
Докато не падне. Колко снимки ми бяха изгубили imageshack.us и data.bg ...
Гадна работа, колега... да ти се затрият снимки (особено ако ги нямаш на друго място)... дори познато с 1 случка на 1 позната (при срив на HDD на лаптоп)...
За imageshack.us е може би нормално /както и за други подобни сайтове (чужди)/, за data.bg малко ме "учиди" ... (но може би и за там е нормално, не знам)...
а това, което си казал "Докато не падне"... е доста относително според мен... /и теоретично вярно.../ Въпросът е кога може да падне сайта...? след 1 год. 2, 5, 10 год.?
-- Пон Ное 18, 2013 2:13 pm --
lamerko2 написа:
Ами докато няма натоварване - може и да издържи до 10.07.2014 - до тогава е регистрацията на домейна (на лице от Шумен, вероятно набор '99). Хостинга е на Суперхостинг, които принципно не са лоши, но при малко по-голямо натоварване искат да се премине към по-висок план

Някой да си е направил труда да провери...

)) Колега, да беше проверил и от кога е регнат домейна... що се отнася до набора... де да беше тъй, 99

(( /най-малко -20 , че и малко повече/... Да, хоства се при суперхостинг, които и според мен не са лоши... и 1 "лоша" новина: хостинга изтича в края на годината... но той се и подновява (както и регистрацията)...
...така че, според мен надали има много място за притесняване , но всеки сам си решава...