Тук е от: 15 Дек 2008 18:09 Мнения: 49 (автор на темата)
Здравейте.От няколко години ползвам интернета на некском в едно шуменско село.Наскоро ми изтече договора и реших да го подновя,но телефона с който се свързвах с тях е неактивен.В интернет телефоните на тази фирма са неактуални,и нямам връзка с тях.Има ли някой актуален телефон на фирмата на който да се свържа с тях ? Благодаря предварително.
Чуваме се по телефона и те ми пращат фактура с куриер,а аз плащам стойността и.Имаха офис в Шумен преди години,но го закриха.Доколкото знам мрежата им се подържа от екипи идващи от Варна.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12114 Местоположение: The O.C.
И нямате ли този номер, от който ви звънят /да речем/, за да се разберете за сметката? От телефонната компания могат да ви изпратят разпечатка кой ви е търсил /освен ако този номер е закритият/.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
За съжаление номера с , който се свързвах с тях е невалиден,а тези в интернет,които излизат за тази фирма са активни,но хората,които вдигат не са чували за тази фирма.Някъде из мненията на форума прочетох,че фирмата е фалирала,и работят под друго име,но нямам представа какво е.Ако не ги открия , вероятно ще трябва да си търся друг доставчик на интернет,но не мисля,че в малките села около Шумен има голям избор за неограничен интернет на добра цена.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:32
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения