Заглавие: 4G покритие на Макс Телеком скоро и в Шумен
Публикувано на: 11 Ное 2009 23:17
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 14 Яну 2007 19:11 Мнения: 2051 Местоположение: под масата (автор на темата)
Повече от половината от населението на България вече може да усети какво е удоволствието навсякъде и по всяко време да имаш неограничен мобилен достъп до интернет.
Мобилни услуги от 4-то поколение имат възможност да използват и жителите на Плевен и Стара Загора, тъй като 4G мрежата на Макс Телеком вече покрива двата града. Следващият град, в който хората ще могат да се възползват от най- модерните комуникационни технологии, е Шумен. Съвсем скоро Макс Телеком ще приключи изграждането на мрежата си и там.
Заглавие: Re: 4G покритие на Макс Телеком скоро и в Шумен
Публикувано на: 08 Мар 2010 13:28
Нов потребител
Тук е от: 07 Мар 2010 15:07 Мнения: 1
Нещо не ми се вярва да е 4G като се има предвид че миналата година пуснаха първата такава във Швеция май беше не съм сигурен но пък и в Китай пуснаха такава още 2007 но по някакъв си техен стандарт докато официалния 4G стандарт е LTE и подържа скорости до 1Gbs докато китайския 100Mbs така че бая се съмнявам като знам колко сме изостанали от света е то гледам в София,Варна и Бургас има интернет по оптичен кабел със скорост 100Mbs download, 50Mbs upload ,IP телевизия с HD качество и телефон за 60 лв ама един бог знае кога ще има такива услуги и в Шумен
Публикувано на: 27 Окт 2011 15:10
Вор в законе
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2265 Местоположение: Wolfsschanze
Лятото ползвах такъв в Русия, скоростта беше 10 Mbs dawnload, докато си плащаш таксата, спреш ли, скоростта пада до 64 kbs, но пък си е постоянна и безплатна. Тези нашите нещо не се чуват напоследък, но доколкото шеф беше Краси Стойчев, нищо чудно вече да е продал компанията - той го има тоя навик...
Публикувано на: 27 Окт 2011 16:47
Форумен дух
Тук е от: 26 Яну 2007 18:18 Мнения: 1036
Покритието в Шумен е същото каквото е на сайта им! И не са спрели да разширяват покрието си! Във Варна са увеличили значително покрието си, т.е. продължават да се развиват, а и всички виждаме, че са вкарали и много пари в реклама! Работят хората, а какво прави г-на Стойчев, само той си знае!
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
Публикувано на: 12 Мар 2012 6:47
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Аз ползвам интернет с "бисквитката". Много ми допада като качество и автономност. Нямаше друг начин да прекараме нет на мястото къде искахме и затова се насочих към макс телеком. Не сме сбъркали. Много качествен, добра поддръжка и напълно мобилно у-во. Малко е скъпичък за мен, но пък нещата станаха много добре.
Публикувано на: 12 Мар 2012 9:49
Ентусиаст
Тук е от: 02 Ное 2009 12:19 Мнения: 24
Гледам в сайта им са пуснали 'промоция'! Имах удоволствието да го ползвам към 30 мин. като цяло е добре,тегли с 800 кб, страниците ги отваря мн. бързо, но и на мен цената ми идва много и договора който е двугодишен. И все пак мисля да се прижаля понеже ми трябва за вилната зона (там има обхват въпреки че показват че няма)!
Публикувано на: 12 Мар 2012 11:49
Ентусиаст
Тук е от: 13 Мар 2008 23:15 Мнения: 24 Местоположение: stara zagora
Dobo написа:
Аз ползвам интернет с "бисквитката". Много ми допада като качество и автономност. Нямаше друг начин да прекараме нет на мястото къде искахме и затова се насочих към макс телеком. Не сме сбъркали. Много качествен, добра поддръжка и напълно мобилно у-во. Малко е скъпичък за мен, но пък нещата станаха много добре.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:10
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения