Тук е от: 15 Авг 2009 0:59 Мнения: 2 Местоположение: Италия
(автор на темата)
Някой може ли да каже защо не мога да влизам вече в Zamunda.net? Това значи ли че ме е изхвърлило като потребител? Или може би са блокирали достъпа за абонати в чужбина?
Това със свободните места е пълна глупост. Това да не е затворен клуб? Торент тракерите са места където хора свободно разменят информация помежду си и единствено това ги спасява от това да попаднат под ударите на Закона за защита на интелектуалната собственост. Така, че нямат право да отказват регистрация, освен ако не се оправдаят с технически причини. Освен това не могат да събират каквато и да е такса и да пускат реклами. Обаче май никой не го спазва това. Преди време имаше слухове, че от замунда си плащали където трябва за да не ги закачат. За сметка на това удариха конкуренцията им..
Аз имам вътрешна информация и причините са технически, макар че и да не бяха пак могат да отказват регистрации, това си е тяхна работа. Скрипта, който задвижва тракера може да поеме определен брой потребители без да се срине. Постоянно го кърпят и се мъчат да го оправят за да поддържа повече, но за момента това са им възможностите. Тук не става въпрос за хардуер, а за софтуер.
Оригиналния софтуер, с който са започнали е можел да поеме само около 6 000 потребители, сега бройката е сто пъти по-голяма, но не е безкрайна. Отделно ги атакуват постоянно и отвсякъде за авторски права, защото Замунда е сайт за споделяне на крадена информация, няма какво да се лъжем.
http://proxy.edu-varna.com - това чудо явно не издържа на натоварването и вече не работи (за разлика от основния сайт) Иначе Шу е прав за причините за проблемите в момента с достъпа до замунда.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 21:03
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения