Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1808 Местоположение: Морей
Чудо голямо, че МВР ще ми чете глупостите из нета! Сякаш сега не могат да го правят. Да му мислят тия, дето си разменят по форумите кодовете за Форт Нокс!
Интересно като сте/сме избрали ченге за шеф на държавния парад, що очакваме да разсажда теменужки или да развъжда гълъби?
В полицейска държава - полицейски правила! На когото не му изнася - да се изнася!
Много ясно как - никак! Струва ми се, че нямат достатъчно ресурси.
Така си е. Трябва да назначат още 15-20000, та да може на един престъпник да се падат по 10 полицая. Тогава току-виж престъпността стане като в Швеция.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Имало някакъв супер компютър в България. Колкото за 6 000 или нещо такова. Вчера го споменаха и ще дават филмче за него, но кога ще да е - не разбрах. На моя IP адрес една фанта портокал, моля и още една фанта, ама нищо не и слагай на нея.
п.п. продължавам да си мисля, че МВР нямат достатъчно ресурси. Обаче да погледнем от хубавата страна на нещата - легализира се професия "хакер".
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1808 Местоположение: Морей
Абе, bobo, не стига, че нямаш зъби, ми си и глух - к`ви 6 000, изпуснал си три нули. А за фантата не се хаби, на мен не ми изпълниха поръчката за кафетата. Ще ги пиша в "Това ДА, това НЕ". Май наистина не им достигат хора!
Скайп трафика не може да бъде следен, дори и от ЦРУ. А камоли от МВР... Преди време немец бе атакувал сървърите на скайп, та взел, че успял да следи скайп трафика, но от там нататък и до ден днешен, никой освен тоя немец не е успявал да мине защитата на скайп.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4615 Местоположение: Шумен
Хахахах,хубаво е да си замълчиш когато незнаеш кой стои отсреща,ако ми кажеш че Lamerko незнае...Май ти нищо не знаеш,приятелю...
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Я си представете, че всички протоколи в мрежата са отворени и МВР наистина може да следи ВСИЧКО. Представяте ли си как някой "слядящ" вижда, че аз се подпичквам с държавната сигурност (примерно - тегля една майна на Говедото Гоце, което в момента се мисли за президент на България). И тоя "следящ" веднага документира случката и я завежда с идентификационен номер (за да е проследима). След което започва движение по моя случей. Като познавам българската администрация (в която, за едно командировъчно трябва да пишат и подписват поне 5 души, на поне 3 места) - направо си мисля, Няма нужда човек да е кой знае какъв по системи за управление, за да е наясно, че подобно нещо е невъзможно. Дори не съм уверен дали имат ресурс да обработват пазените от разните оператори логове (на тел.услуги, GSM, интернет и т.н.). Вероятно само за отделни случеи изискват движение на GSM по клетки и логове от пределни IP-та.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4615 Местоположение: Шумен
Всичко се следи,бъди сигурен/а..
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 08 Дек 2019 6:59
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения