И като се замислиш, че това е единственият начин да се откачиш от договор с кабелен оператор, без да плащаш неустойка .....просто трагично.. Няма "Местя се на място където нямате покритие" , няма "Хора, съдия изпълнител ми продаде телевизора, и ми запорира заплатата...", няма "Преместиха ме в затвора..."....права нямам, ..ама сметки да....
Всички доставчици на интернет, телевизия и мобилни услуги са мошеници и то много нагли. Може и да се повторя, но единственият начин да ги изкъртиш поне малко е да обиколиш конкуренцията, казвайки какви са ти условията и те в желанието си да те привлекат, веднага ти предлагат по-добри ( естествено трябва много да се внимава дали наистина са по-добри ). След това отиваш при своя доставчик и му заявяваш, че прекратяваш договора ( трябва да е изтекъл естествено ), ако не получиш по-добра оферта от тази на конкуренцията. С Мтел така минах на план, който го нямаше описан никъде, нито в сайта им, нито в брошурките им. Не го правя за 5-10 лева по-малко, не ме интересува също дали имам 60, 80 или 100 програми, по-скоро ме дразни колко са нагли всички и как нагло лъжат хората!!!
И аз така процедирах с Близоо.По време на договора бяха пуснали НД програми,но постепенно една програма минала в един пакет ,друга прогрма отишла на майната си .И им звъня що така става и отговора ,еми така са решили.И им викам аз имам още 3 месеца и повече няма да се радправям с вас,след това вий ще ми се молите.И дойде време и подадох предизвестие за отказване и след два дни ми звънят от София.И сега за 25лв имам всички програми каквото има пуснато и НВО-та на НД и телефон и инт.50мб.И безплатен Ка модул даже дадоха.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Дек 2019 0:17
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения