Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6414 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Възможно е да има проблем и в твоя компютър. При мене примерно проблема си беше в моя рутер без значение, че е един от най-скъпите предлагани на пазара.
Пълна скръб са. Един месец не могат да свържат два блока при напълно изградена подземна комуникация и разстояние от 20 м. Излиза така, че аз искам да се абонирам при тях, а те ме отблъскват към конкуренцията им.
SpeedTest-а като цяло не е средство на което разчитаме за точни резултати. Проблема обаче е че и при торента резултатите са много лоши. Очаквам да се свържеш с мен на ЛС за да може да разрешим проблема по-бързо. Моя съвет е при възникнали проблеми да звъните на съпорта за да може да се реши проблема навреме.
и мене ми изтича договора с Близу и се колебая .. пуснаха 200 мбита но малко наглеят с HD пакетите и като цяло цената е височка но я намирам за приемлива - 200 мбита са си 200 мбита .. последно мнения за нетуоркс ? стават ли .. нета как е като скорост ,HD-тата как са като качество насича ли звука как е .. не ми харесва ,че нета е по ЛАН това е отживелица по цял свят но се преживява .. поне до сградата не идва ли оптика ?
Изобщо не се колебая при подземна мрежа, която ми я изграждаха още CableTel. Само NetWorx не са си закачили шкафче над нашата входна врата, ама като знам какво е на покрива на блока... н(ь)ет works.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Юни 2023 1:30
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения