Тук е от: 01 Авг 2009 21:21 Мнения: 232 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Аз ползвам телевизия от Шумен Спринт за сега и съм доволен като за начало е добре, няма прекъсвания и качеството е перфектно. Модулацията на сигнала е 128 QAM, а не като при Blizoo 64 QAM.
Почти всички програми имат EPG
Има още неща които може да се направят ама с времето всичко ще е ОК според мен, те преди няколко месеца започнаха да вързват абонати.
За домашния телефон не знам,но нета ще е готов до началото на новата година поне така ми казаха от офиса на Шумен Спринт,когато ходих там преди 1 месец някъде. Там като го тестваха скоростта показа Дънлоуд 80 Мбпс и Ъплоуд 70 Мбпс .
_________________ Къде камилата,къде камиларя? Кучето лае и Хондата върви!
Тук е от: 01 Авг 2009 21:21 Мнения: 232 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Те да вземат да пуснат MTV Hits, MTV Dance, NG Wild, NG Music и ще са номер 1 А и MAD също, че нещо се дърпат и казват, че не могат да го излъчват щото го няма на сателит... те да не би да са сателитен оператор... ама ще го пуснат щом са го писали в брошурите. А Шумен ТВ скоро ще го има в аналоговата и цифровата.
Аз съм на 50Mbps интернет от ШуменСпринт и съм доволен. Получавам 60-70Mbps download/upload и 20ping. Тегля торенти с 15MB/s, а сийдвам с 12MB/s това е максимума до който съм стигал.
Определено не съм доволен,постоянно прекъсва сигнала на интернет и телевизия.Нямам търпение да изтече договора.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
И аз мисля,че Близу са по добре ама се осраха с отношение.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
и на мен постоянно ми прекъсва и засича, цифровата на Шумен спринт, ужас, първо като ми я прекарваха ми надупчиха апартамента все едно бяха стреляли с автомат а се оказа и че сигнала им е слаб. дано да го оправят бързо че много ме е яд и ще трябва да търся начини за прекратяване на договора
Здравейте на всички четящи тия редове. Повода да драсна някой ред във този форум (макар и с толкова старо по време съдържание) е любимата ни телевизия Спринт и по-конкретно поредната ЛЪЖА! Телевизията предлага интернет на различни скорости с различни цени за съответните скорости, но колкото и да е странно няма как да ви удостовери каква реална скорост получавате. Въпреки това обаче заявява, че трябва да плащате. Пример: Ползвате 100мгб за 15.50лв. Но реално при тест извършен от Вас посредством настолен компютър скороста играе(Значи не е постоянна) от 19-61мгб. в пъти под договорената от Вас. Когато повикате техниците да ви замерят скороста отговора е: на ли имаш интернет, каква скорост търсиш или господине няма с какво да ви замерим скоростта на интернета. Всичко това е след седмици на чакане без каквато и да е реакция от тях. Когато пък ,заговориш със касиера в телевизията се възмощават защо другите не се оплакват, а само ти? Иначе казано щом си траем всичко е наред, така че хубаво си помислете преди да сключите договор със Телевизия Сприн. А за тези като мен които вече са се обвързали - проверете си скороста на интернета и сами ще се убедите в думите ми.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Окт 2024 11:15
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения