Заглавие: Re: Новините на коя телевизия предпочитате да гледате?
Публикувано на: 07 Ное 2012 21:18
Форумен дух
Тук е от: 21 Май 2008 11:36 Мнения: 1006
Аз гледам оттук-оттам, колкото да не изостана съвсем. Но нашите са безобразни, особено тези по БТВ. Водят ме до чувството, че всеки момент небето ще се отвори, ще се излее лава и ще умрем дружно. А нещата съвсем не са толкова лоши
Публикувано на: 07 Ное 2012 23:09
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
FOWLER написа:
Новините по всички водещи канали са почти идентични, заливат ни с глупости, опитват се да ни внушават определени неща, съвсем умишлено акцентират върху определени новини, а пропускат други. Липсва обективна гледна точка... С две думи - пълна боза и промиване на мозъци.
Като чета форума имам чувството, че процеса от последното ти изречение е завършил успешно при доста хора Иначе новините са съвсем умишлено направени по този начин. Те трябва да въздействат по този начин и си изпълняват ролята перфектно. Особено обожавам скръбния тон на Ани Салич - любим ми е п.п. От доста време вече се информирам от интернет, а не от телевизията.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 08 Ное 2012 6:57
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
JohnnieSmokerR написа:
Е тогава учениците бяха стригани и водени при директора ... много лошо се държаха с децата ... но да загърбим миналото сега е хубаво и най - вече весело всеки ученик може да напсува да набие учителя си па даже и директора , ако много си отваря устата , може да се напуши , напие и други работи .... нооооо естествено това се заплаща , вече всичко е пари ... извоюваната свобода или по - точно свободия струва доста скъпо напр. една закуска на ученик струва вместо 10 ст 1 лв , тогава в ученически стол 1,2,и трето струваше около30 ст , сега изобщо няма стол , да не говорим за частните уроци . И аз не си спомням да са крили смъртта на някого .Пък за новините е и на мен ми писна особено днес сутринта до 8 все това повтаряха
Eau_de_Clone написа:
Точно обратното си спомням - на същия ден ни беше съобщено в училище и на следващия, ако не се лъжа, гледах пряко погребението по телевизията. След Брежнев са Андропов и Черненко и - да - смъртта им изобщо не беше вече новина, мряха като мухи.
Има си хас на верни другари като вас да са по-различни спомените.... Дивдядовски многознайко, като те гледам каква титанична мисъл си впрегнал чини ми се на кантар си да заявиш, че ако Тошо простака беше още на власт тия цени щяха да останат, а заплатите щяха да са като сегашните, не че и Клоуна не си го мисли.... нормално е, партийните секретари и децата им мислят по по-различен начин, нали са равни, ама от ония дето са по-равни от другите, а мисленето им е еднакво щото нали по полов път се предаваше простотията.
Публикувано на: 12 Ное 2012 22:01
Напреднал
Тук е от: 30 Мар 2012 0:17 Мнения: 337
Основно слушам неговите коментари/а и не само неговите за политиката и гафовете на ББ,Цвъ Цвъ и на ГЕРБ.За мен света не е синьо и червено, все пак съществува и дъгата
Публикувано на: 28 Ное 2012 8:13
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
И после що сме били песимисти,черногледи и нещастни. Ами как няма да сме? Като от сутринта ни облъчват с новини и половинчасови репортажи, затова че някакъв циганин, живеещ в коптор е пребил и убил детето си. Петминутно интервю с малоумната му жена, която на 32 години е нацвъкала 7 малоумни циганета /не си измислям, че са малоумни, учителите го казват/. И още толковаминутно интервю с някаква социална работничка, която обяснява как това семейство имало условия за децата си, щото имали цели 2 легла, достатъчно големи да поберат 9-членната фамилия. Гнуссс!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 19:05
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения