ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:06

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Програмите по CableTel... Футбол и Шампионска лига.
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 19:34 
Опитен
Опитен

Тук е от: 17 Сеп 2007 14:58
(автор на темата)
Здравейте.

Няма ли привърженици на турския футбол в този град. Няма ли желаещи да гледат Шампиона и втория на Турция (Фенербахче и Бешикташ) в Шампионската лига? Роберто Карлос, Линколн и компания? Или всички си имат сателити и си гледат от там.

И ние си имаме, ама не тук :( заради което не може да гледаме Турските отбори в Шампионската лига.

За това искаме от CableTel да включат в програмата си Турската ТВ СТАР, където се излъчват мачовете.

Аз на няколко пъти съм ходил в CableTel, тукв Шумен, от където казаха да се обадя на 0700 11 011. И там съм се обаждал няколкократно. Резултат: Все се записва предложението, като се казва че ще бъде поставено при първото събиране на съответния решаващ орган, което ще бъде скоро. И най-интересното е, че при 3 или 4 обаждане, госпожата, която отвори, ми каза че това го чува за първи път, като и казах 4е се обаждам за сетен път.

ЗАТОВА, АПЕЛИРАМ КЪМ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ТУРСКИЯ /И НЕ САМО/ ФУТБОЛ, МОЛЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОН 0700 11 011 (на цената на 1 градски разговор) и ИЗЯВЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО СИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СТАР, В ПРОГРАМАТА НА КЕЙБЪЛ ТЕЛ - ШУМЕН.

Така също може да им изпратите и EMAIL, изразяващо същото желание. Email'ът им е: info@cabletel.bg

От тях освен Кабелна телевизия ползвам и Интернет ?!? За което няма да говоря. Който ги ползва, знае... Лошото е, че за Кабелната ТВ няма няма алтернатива и за Интернета няма :( .

Накрая ще си купя 1 Сателитна чиния, само да успея да реша въпроса с Интернета /смяна на квартира, може би/ и ще им ..... /захвърля/ всичко. И онзи ден ми се обаждат да ми предлагат 3 в 1 . Аз цялостно ще се отказвам от тях, те ... и нагли.... Монополисти.... но това е то....

Благодаря на всички, които ще се отзоват на АПЕЛА, пък се надявам /макар и да не вярвам много много/ 4е ще успеем да изгледаме някой друг мач от ШЛ преди края й.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ето ЛИНК и към Кейбъл Тел Форума, по същия ?
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 19:53 
Опитен
Опитен

(автор на темата)
Ето това е ЛИНКЪТ към съответната ТЕМА, която съм отворил в КЕЙБЪЛ ТЕЛ ФОРУМА.

http://www.cabletel.bg/forum/viewtopic.php?t=84

Може освен по телефона и емаил и там да оставяте вашите мнения.

11.10. Темата е заключена, поради отклоняване на фокуса в постовете и коментарите на някои юсери.

Последна промяна thejaguar на 11 Окт 2007 13:34, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 21:46 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 14 Яну 2007 19:11
Не ти трябва КейбълТел да ти пускат ТВ. Трябва ти сносен нет и тази страница:

http://www.football-live.hit.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 13:13 
Опитен
Опитен

(автор на темата)
The Trooper написа:
Не ти трябва КейбълТел да ти пускат ТВ. Трябва ти сносен нет и тази страница:

http://www.football-live.hit.bg/

Благодаря :)

Надявам се да стане това. Сега ще проверя. То и нета е от тях и той е толкова качествен, но .... ще пробвам. Пък може и да проработи...Още веднъж 10х.

Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Програмите по CableTel... Футбол и Шампионска лига.
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2015 12:27 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 03 Мар 2015 12:24
Трупъра и Дъртия изобщо не са критерий за качеството на ракията! Те могат да пият и газ,и да им хареса :A7.gif

DdD DeViL

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:06

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения