Здравейте.
Няма ли привърженици на турския футбол в този град. Няма ли желаещи да гледат Шампиона и втория на Турция (Фенербахче и Бешикташ) в Шампионската лига? Роберто Карлос, Линколн и компания? Или всички си имат сателити и си гледат от там.
И ние си имаме, ама не тук

заради което не може да гледаме Турските отбори в Шампионската лига.
За това искаме от
CableTel да включат в програмата си
Турската ТВ СТАР, където се излъчват мачовете.
Аз на няколко пъти съм ходил в CableTel, тукв Шумен, от където казаха да се обадя на 0700 11 011. И там съм се обаждал няколкократно. Резултат: Все се записва предложението, като се казва че ще бъде поставено при първото събиране на съответния решаващ орган, което ще бъде скоро. И най-интересното е, че при 3 или 4 обаждане, госпожата, която отвори, ми каза че това го чува за първи път, като и казах 4е се обаждам за сетен път.
ЗАТОВА, АПЕЛИРАМ КЪМ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ТУРСКИЯ /И НЕ САМО/ ФУТБОЛ, МОЛЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОН 0700 11 011 (на цената на 1 градски разговор) и ИЗЯВЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО СИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СТАР, В ПРОГРАМАТА НА КЕЙБЪЛ ТЕЛ - ШУМЕН.
Така също може да им изпратите и
EMAIL, изразяващо същото желание.
Email'ът им е: info@cabletel.bg
От тях освен Кабелна телевизия ползвам и Интернет ?!? За което няма да говоря. Който ги ползва, знае... Лошото е, че за Кабелната ТВ няма няма алтернатива и за Интернета няма

.
Накрая ще си купя 1 Сателитна чиния, само да успея да реша въпроса с Интернета /смяна на квартира, може би/ и ще им ..... /захвърля/ всичко. И онзи ден ми се обаждат да ми предлагат 3 в 1 . Аз цялостно ще се отказвам от тях, те ... и нагли.... Монополисти.... но това е то....
Благодаря на всички, които ще се отзоват на АПЕЛА, пък се надявам /макар и да не вярвам много много/ 4е ще успеем да изгледаме някой друг мач от ШЛ преди края й.