_________________ Истинските приятели виждат грешките ти и ти ги посочват,фалшивите виждат всичко по същия начин,и правят така,че грешките да бъдат забелязани от всички.
Такааа... Тъй като за момента съм абонат на Blizoo, и не обичам да си мълча за явни нарушения, мисля да вдигна тази тема. И така - най-важното! Форумът на компанията вече е забранен за нови потребители, това е от около 2 години. Повярвайте ми - така е. Там пишат само хора със стари регистрации. Новите просто не получават активиране от админ, каквато е политиката им, следователно никой нов потребител не може да пише във форума. Проверено е - гарантирам! И понеже не мога да пиша там, мисля да пиша тук, още повече, че форума на Шумен е доста по-добре индексиран и излизат веднага всички въпроси и теми за Blizoo. И така, за хора, които са при тях... Масово е спрян канала FOX HD. Ако той е вписан в договора ви, нямат право да ви го спират и си търсете правата с директно обаждане по телефон. Върши работа на 100 % и всичко ще ви бъде възстановено. п.п. Сещате се, че хората, които се занимават с проблема ви не живеят в Шумен, нали?
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 756
Все още имам кабелна към Blizoo (безсрочен - всеки момент мога да им дръпна шалтера). Но като се замисля - никога не са ми вписвали към договора кои точно програми попадат там...
Здравейте Имам един доста кофти проблем с услугите на близу тук във Варна . Ситуацията е такава че се наложи да сменим квартирата , а на новото място ( което е на центъра ) те нямат покритие . Не искат да прекратим договора и се налага да плащам без да ползвам услугата .. Та въпроса ми е дали някой може да ми даде някакъв съвет какво да правим
Както знаете, Mtel купи Blizoo. И понеже все още ползвам телевизия и интернет към тях (след грозни цигански пазарлъци да преподпиша), обажда ми се някаква мацка тая вечер: - "дрън дрън, разговора се записва, дрън дрън... специална оферта на половин цена ... дрън дрън .... само 17 лв и нещо, вместо 34, неограничен мобилен нет и някъв таблет" Викам и - нов договор ли ме карате да подписвам или ми предлагате нещо към сегашната услга, че не разбрах. "- Не, това е отделно, специална оферта за вас" А, викам - не благодаря... аз си имам нет на телефона.
Та си мисля после - тия глупаци май никога няма да се научат как се прави бизнес, нали?
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Недостатъкът на Близу е, че нямат атрактивни оферти. Година и половина им бях клиент и почти не съм имал проблеми с качеството на услугата. Освен това телефонната им линия за поддръжка работеше доста добре. Нормалният им телевизионен пакет обаче е доста слаб, почти всичко е пълнеж. Не бях решил твърдо да се отказвам от тях, но след като ми изтече договора, не ми предложиха абсолютно нищо по-добро, дори се опитаха да ме правят на глупак, което най-много ме подразни и в крайна сметка реших да се махна. Бизнес определено не могат да правят, както казва Beatfan или поне не в нормална среда. Повечето хора обаче или не им се занимава, или не са достатъчно информирани и веднага приемат първата предложена им оферта, а тя в повечето случаи си е направо измама. Тук вече даже не става въпрос само за Близу, а за всички мобилни и интернет оператори. Обслужване и отношение към клиента - кръгла нула. От година съм клиент на Нетуоркс, и там положението е същото, даже и по-зле. Интернетът им е добре, но в сравнение с този на Близу е по-нестабилен при лошо време, а и не само. Дежурната им линия е пълна пародия и изобщо не може да се разчита на нея. Телевизионният пакет бих казал е доста добър, но има едно голямо "НО", постоянно изчезват и се появяват програми, ту някъде има сигнал, ту няма. Оборудването им също е възможно най-евтиното. Другото, което е супер дразнещо е, че ако не си платиш в срок ти спират интернета моментално. Вярно, тук са си прави, но поне да изпращат някакво напомняне. Да не говорим, че касата им в Сити център има обедна почивка от 13.00 до 14.00 и точно когато имам възможност да изляза и да си платя, не мога, понеже те не работят. Мтел пък ми звъняха преди седмица няколко пъти да ми предлагат промоционална оферта за телевизия. Всеки път им предлагах да се чуем след 17.00 и те всеки път звъняха на следващия ден по обяд, накрая просто им затворих.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 17:58
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения