ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Юли 2025 19:39

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Фермер търси жена!:)
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2011 18:20 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
(автор на темата)
Гледахте ли това предаване?
Давам старт на говорилнята по негов адрес...

http://play.novatv.bg/play/249371/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Фермер търси жена!:)
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2011 19:24 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 28 Юни 2008 17:37
Мяранх го! По стар български обичай ще кажа, че ми се струва нагласено... Много баровски ми изглеждаха повечето. Просто няма начин да са я окъсали толкова, че да се показват по разни шоута, ако наистина са отрудени фермери... как ще си губят времето с това?!?!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2011 19:38 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Жена на фермер !!!! Ако жените знаят какъв таралеж е това едва ли ще участват в шоуто. :D
Не съм гледала предаването ,но сега ще си го пусна ,за да ги огледам тези фермери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2011 20:40 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Ще изчакам следващият "сезон" Фермерка търси мъж.
...тогава, тогава...такъв живот...както се пееше в една песен. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2011 21:32 
№14
№14
Аватар

Ето ти една самотна фермерка. Много е яка , цял трактор обяздва сама. :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 0:19 
~~~~
~~~~

(автор на темата)
Karra написа:
Мяранх го! По стар български обичай ще кажа, че ми се струва нагласено... Много баровски ми изглеждаха повечето. Просто няма начин да са я окъсали толкова, че да се показват по разни шоута, ако наистина са отрудени фермери... как ще си губят времето с това?!?!?!?

Ииии...каква си контра!:)
Защо да е нагласено? Изглежда ми обещаващо, за разлика от доста други...хм...блъвочи. Някои от тях, мъжете де, ми изглеждат много читави!Не заради шоуто, но...дано имат късмет да си намерят половинки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 1:37 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 14 Дек 2008 6:08
Телевизия? В България? Откровена? Без користна или манипулативна цел?
При интелекта, който притежаваш, как така не виждаш?

П.С. Почти от 20 (двадесет) години не притежавам телевизор, и с всеки ден ставам по-щастлив от този факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 3:09 
~~~~
~~~~

(автор на темата)
И аз си помислих, че си много щастлив човек заради гадориите, които не е успяла да ти пробута телевизията.:))
Нооооо...нали има нет? :BB07.gif
Вярно, тук можеш да избираш какво да четеш, гледаш, слушаш, но пак те докарва до същата зависимост. като се замисля, повече от десет години са минали от първото ми участие във форуми..

За телевизията- разбира се, че всичко е користно. Даже се чудя защо мултикомпаниите не са започнали да подаряват приемници на потребителите си- все пак през тях минават рекламите за стоките и услугите, които предлагат? Не може да не са се сетили до сега..
За 'Фермер търси жена' разбрах случайно- от нета:) Не съм го гледала по тв, но тук не успях да се въздържа.. Много ми се ще да мисля, че този път участниците ще извлекат някаква полза и няма да бъдат просто употребени като брадърите, айдълите../ах, как ги мразя тези паразитни думи:(/
Не знам какво ме привлече в него- може би зеленината и спокойствието, което обещава да гледаме...Явно това много ми липсва:(
Ти гледа ли го? Да де...тук, в нета..:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 9:08 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Аз продължавам да контря... Само да се одумам, хванах половин предаване, в частта където представяха мъжете. Може и да нямам пълната картина.... Моето лично усещане беше, че са ги извлекли от някой понтарски бар, сложили са им по един гащеризон, метнали са ги на трактор и айде на шоу... Повечето наистина бяха симпатяги. Не мога да повярвам, че хора с подобно излъчване и нагласа да работят в един тежък бизнес не могат да си намерят половинки по "класическия" начин........... Може пък аз да съм задръстена............ :E2.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 13:18 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Замислих се и се оказа че и аз познавам фермери. Само дето в България не е обичайно да им викат така. Просто знаех, че се занимават със земеделие. Повечето са здрави, наистина земни пичове и много бачкат. Съответно доколкото съм чувал не изкарват никак зле. Та са си нормални хората и половинки не смятам че ще е трудно да си намерят. Може би специфичното е, че когато има там разни сеознни дейности изчезват- орат ли, сеят ли, жънат ли- не знам, но не се шмиткат безцелно из града (като нас).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 13:28 
№14
№14
Аватар

Взе ми думите от устата ,Кори.
Като се замислих и аз познавам хора ,които се занимават със земеделие. :D
Кара , особено ,когато са в кампания не им остава време да спят ,та камо ли да имат личен живот.Наистина земни , хубави мъже са.
Единственото ,на което се чудя е как така такива готини мъже ,като тези в предаването са се съгласили по този начин да си търсят половинките.Но всичко си има цената.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 18:26 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 26 Авг 2009 9:08
Е стига де то земни , то хубави ....и ние не сме за изхвърляне е неска тъй се бях омазал от краката до ушите е то хубав та хубав ко да праиш .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 20:51 
Вор в законе
Аватар

Тук е от: 24 Авг 2007 23:22
Karra написа:
Не мога да повярвам, че хора с подобно излъчване и нагласа да работят в един тежък бизнес не могат да си намерят половинки по "класическия" начин........... Може пък аз да съм задръстена............ :E2.gif

Ти не си тръгнала по тв шоута да си търсиш мъж, тъй че задръстени явно са "фермерите"...много смешна дума за България вярно. :D :lol: Да ги пишат "селяните" или "ратаите", "земеделците" не знам... :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 21:45 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Май задръстени са феновете на шоуто дето вярват на всичко...
Ако погледна от моята си "камбанария" - в реалния си живот не мога да се отърва от "засилен интерес от противоположния пол" (както и съответните "фермери", предполагам) и мотива ми да участвам в подобно шоу би могла да быде само тлъста пачка... И все си мисля, че и техния мотив е същия... или някаква еднодневна псевдо-слава... бе знам ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2011 22:11 
№14
№14
Аватар

Karra написа:
..... мотива ми да участвам в подобно шоу би могла да быде само тлъста пачка

Я си кажете , срещу колко или срещу какво бихте участвали в подобно шоу? Аз в първия момент ще кажа -"никога"....но като се замисля........знам ли? :N2.gif :N2.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Юли 2025 19:39

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: