Мяранх го! По стар български обичай ще кажа, че ми се струва нагласено... Много баровски ми изглеждаха повечето. Просто няма начин да са я окъсали толкова, че да се показват по разни шоута, ако наистина са отрудени фермери... как ще си губят времето с това?!?!?!?
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Жена на фермер !!!! Ако жените знаят какъв таралеж е това едва ли ще участват в шоуто. Не съм гледала предаването ,но сега ще си го пусна ,за да ги огледам тези фермери.
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12794 (автор на темата)
Karra написа:
Мяранх го! По стар български обичай ще кажа, че ми се струва нагласено... Много баровски ми изглеждаха повечето. Просто няма начин да са я окъсали толкова, че да се показват по разни шоута, ако наистина са отрудени фермери... как ще си губят времето с това?!?!?!?
Ииии...каква си контра!:) Защо да е нагласено? Изглежда ми обещаващо, за разлика от доста други...хм...блъвочи. Някои от тях, мъжете де, ми изглеждат много читави!Не заради шоуто, но...дано имат късмет да си намерят половинки!
Тук е от: 14 Дек 2008 6:08 Мнения: 273 Местоположение: Амбър
Телевизия? В България? Откровена? Без користна или манипулативна цел? При интелекта, който притежаваш, как така не виждаш?
П.С. Почти от 20 (двадесет) години не притежавам телевизор, и с всеки ден ставам по-щастлив от този факт.
_________________ Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12794 (автор на темата)
И аз си помислих, че си много щастлив човек заради гадориите, които не е успяла да ти пробута телевизията.) Нооооо...нали има нет? Вярно, тук можеш да избираш какво да четеш, гледаш, слушаш, но пак те докарва до същата зависимост. като се замисля, повече от десет години са минали от първото ми участие във форуми..
За телевизията- разбира се, че всичко е користно. Даже се чудя защо мултикомпаниите не са започнали да подаряват приемници на потребителите си- все пак през тях минават рекламите за стоките и услугите, които предлагат? Не може да не са се сетили до сега.. За 'Фермер търси жена' разбрах случайно- от нета:) Не съм го гледала по тв, но тук не успях да се въздържа.. Много ми се ще да мисля, че този път участниците ще извлекат някаква полза и няма да бъдат просто употребени като брадърите, айдълите../ах, как ги мразя тези паразитни думи:(/ Не знам какво ме привлече в него- може би зеленината и спокойствието, което обещава да гледаме...Явно това много ми липсва:( Ти гледа ли го? Да де...тук, в нета..
Аз продължавам да контря... Само да се одумам, хванах половин предаване, в частта където представяха мъжете. Може и да нямам пълната картина.... Моето лично усещане беше, че са ги извлекли от някой понтарски бар, сложили са им по един гащеризон, метнали са ги на трактор и айде на шоу... Повечето наистина бяха симпатяги. Не мога да повярвам, че хора с подобно излъчване и нагласа да работят в един тежък бизнес не могат да си намерят половинки по "класическия" начин........... Може пък аз да съм задръстена............
Замислих се и се оказа че и аз познавам фермери. Само дето в България не е обичайно да им викат така. Просто знаех, че се занимават със земеделие. Повечето са здрави, наистина земни пичове и много бачкат. Съответно доколкото съм чувал не изкарват никак зле. Та са си нормални хората и половинки не смятам че ще е трудно да си намерят. Може би специфичното е, че когато има там разни сеознни дейности изчезват- орат ли, сеят ли, жънат ли- не знам, но не се шмиткат безцелно из града (като нас).
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Взе ми думите от устата ,Кори. Като се замислих и аз познавам хора ,които се занимават със земеделие. Кара , особено ,когато са в кампания не им остава време да спят ,та камо ли да имат личен живот.Наистина земни , хубави мъже са. Единственото ,на което се чудя е как така такива готини мъже ,като тези в предаването са се съгласили по този начин да си търсят половинките.Но всичко си има цената.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2265 Местоположение: Wolfsschanze
Karra написа:
Не мога да повярвам, че хора с подобно излъчване и нагласа да работят в един тежък бизнес не могат да си намерят половинки по "класическия" начин........... Може пък аз да съм задръстена............
Ти не си тръгнала по тв шоута да си търсиш мъж, тъй че задръстени явно са "фермерите"...много смешна дума за България вярно. Да ги пишат "селяните" или "ратаите", "земеделците" не знам...
Май задръстени са феновете на шоуто дето вярват на всичко... Ако погледна от моята си "камбанария" - в реалния си живот не мога да се отърва от "засилен интерес от противоположния пол" (както и съответните "фермери", предполагам) и мотива ми да участвам в подобно шоу би могла да быде само тлъста пачка... И все си мисля, че и техния мотив е същия... или някаква еднодневна псевдо-слава... бе знам ли...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Юли 2025 19:39
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения