Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
Като се замисля [колкото и да не ми се отдва и/или да ме мързи], трябва да си много залюхан, за да участваш в такова предаване и да си търсиш половинка по такъв начин. Предполагам трябва и да си фермер. Дори пак се замислям дали са по-залюхани тези, които участват в Море от любов или тези от това предаване. Или както спомена Karra, става дума за много пари, но този път без да се замислям, не бих се 'злагал така и по този начин.
Тук е от: 06 Апр 2008 8:12 Мнения: 12794 (автор на темата)
Лелееее, може ли да сте толкова праволинейни ?:)) Защо да са залюхани? На кой от вас му стиска да се изтъпанчи пред цяла България да търси жената на живота си? Тая, дето ще го види как се е омазал до уши в кравешки ла@на и няма да й мигне окото, докато търси принца под тях? Аз пък им свалям шапка на тия, дето са имали куража да се покажат колко струват/не струват и да заложат всичко заради възможността да имат читав човек до себе си. По-лесно ли е да си намериш половинка в сайт за запознанства /пази боже/? Или в кварталната кръчма? Че е шоу, шоу е. При това- небългарско! Но, със сигурност, ще е по-интересно от ония блъвочи за ' хванати в изневяра', 'море от любов' и т.н Естествено, че става дума за пари! Продуцентите не биха похарчили и лев за лиценз, ако не бяха сигурни, че на българина му трябват зрелища в такъв формат.
Бърби - душо моя, ти вярно ли мислиш, че те наистина си търсят жена?!?!?!?! Според мен хората си докарват допълнитена субсидия (като стана дума от въпроса на amapola - така съм я окъсала, че за 30 бона бих се правила на краварка, ама няма кой да ми ги даде...) Другата ми хипотеза, при положение че допуснем, че те наистина са фермери, е някакво разнообразие, славица за мига - така де - писнало им е да комуникират само с добитък и зарзават и са зажаднели за силиконово-гейски партита и аудитория, бълваща от масите. (Мен ако питат първата аудитория е значително по-качествена. Ама то мен кой ли ме пита, те и 30 бона не ми дават )
Karra написа:
Бърби - душо моя, ти вярно ли мислиш, че те наистина си търсят жена?!?!?!?! Според мен хората си докарват допълнитена субсидия (като стана дума от въпроса на amapola - така съм я окъсала, че за 30 бона бих се правила на краварка, ама няма кой да ми ги даде...) Другата ми хипотеза, при положение че допуснем, че те наистина са фермери, е някакво разнообразие, славица за мига - така де - писнало им е да комуникират само с добитък и зарзават и са зажаднели за силиконово-гейски партита и аудитория, бълваща от масите. (Мен ако питат първата аудитория е значително по-качествена. Ама то мен кой ли ме пита, те и 30 бона не ми дават )
Много ясно, че го мисля..иначе не бих го написала!:)) И не просто го мисля, убедена съм! И през ум не ми минава, че са нарочно ангажирани за целта актьори, макар че имам едни подозрения за младежът с пътпъдъците. Мноого познато ми изглежда, нищо чудно да сме се засичали на някоя форумска среща:))) Шегичка.. За 30-те бона не знаех, регламента на предаването ми е непознат, но не виждам лошо да се дадат на победителя. Даже ми се виждат малко, ако трябва да съм сериозна.. Аз за толкова не бих се прежалила:))) Което значи, че не бих подценила участниците! Т.е мисля, че грешиш и мноооооооого ще ти се зарадвам, ако, въпреки всичко след време се окаже, че си права! Всъщност, амбицираш ме да гледам да не пропускам нито един епизод, за да проверя тази ти хипотеза!:) Другата е още по-абсурдна: "писнало им е да комуникират само с добитък и зарзават и са зажаднели за силиконово-гейски партита и аудитория " Изключено е! Не подценявай толкова мъжете и...публиката де.. Може да са зажаднели за секс, човешки отношения, женска компания пред чинията със салата, ако щеш, ама чак силикон и гейско парти....брррр...
п.п Добре, че не съм мъж! Щях много да ти се обидя на писанията!:))
-- Нед Юли 03, 2011 11:24 --
Малко цитати:
"Сред хилядите фермери, кандидатствали за участие в предаването, са се откроили такива със завидно финансово състояние, роднини на суперизвестни личности, интелектуалци с престижни професии у нас и в чужбина, решили да напуснат градския шум, за да се занимават със земеделие и животновъдство.
Част от тях не са могли да открият истинската си половинка заради денонощния тежък труд на полето, други са били разочаровани от несподелената си любов, а трети просто не са имали шанса да я срещнат. Всички те споделят, че разчитат на новото риалити, за да намерят спътник в живота, а някои са готови дори да се откажат от всичко, което са постигнали до момента, стига да се влюбят истински за първи път."
"Над 1000 писма са получили досега 10-те фермери, които ще търсят своята истинска любов в предаването "Фермер търси жена" по Нова ТВ през есента.
Между 18 и 40-годишна възраст са жените, които до момента са кандидатствали за участие в най-романтичното риалити в родния ефир. Сред тях има от манекенки до доценти и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно във "Фермер търси жена".
От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетимата фермери, които преди две седмици предизвикаха истински фурор в телевизионния ефир."
Предаването ми се струва много интересно, до колкото разбрах продължение ще има чак през есента, докато намерят момичета. момчетата като по чудо са свестни, но ми се струва че кандидатките ще са някои кукли, празноглави, които не знаят за какво става дума в предаването, някои които си търсят паралия...
Тук е от: 06 Юни 2008 1:42 Мнения: 3315 Местоположение: тук и сега
Бърби написа:
И през ум не ми минава, че са нарочно ангажирани за целта актьори
"Сред хилядите фермери, кандидатствали за участие в предаването, са се откроили такива със завидно финансово състояние, роднини на суперизвестни личности, интелектуалци с престижни професии у нас и в чужбина, решили да напуснат градския шум, за да се занимават със земеделие и животновъдство.
Част от тях не са могли да открият истинската си половинка заради денонощния тежък труд на полето, други са били разочаровани от несподелената си любов, а трети просто не са имали шанса да я срещнат. Всички те споделят, че разчитат на новото риалити, за да намерят спътник в живота, а някои са готови дори да се откажат от всичко, което са постигнали до момента, стига да се влюбят истински за първи път."
Между 18 и 40-годишна възраст са жените, които до момента са кандидатствали за участие в най-романтичното риалити в родния ефир. Сред тях има от манекенки до доценти и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно във "Фермер търси жена".
Хахахахаха! Ахахахахаха!!!
Извън темата/подсказка:
Не намирам за нужно да се изкажа по-остроумно. Както обичаш да казваш, Бърби, "нищо лично", просто твоите постове концентрират ...
abUser написа:
Хахахахаха! Ахахахахаха!!!
Извън темата/подсказка:
Не намирам за нужно да се изкажа по-остроумно. Както обичаш да казваш, Бърби, "нищо лично", просто твоите постове концентрират ...
Пет минути смях са равни на два часа сън!:) Да приемем, че не си си доспал и сега компенсираш с....истеричен хилеж.. Нищо лично, разбира се! Явно ще чакаш кандидатките за запознанство и тогава ще се включиш със смислен отговор по темата..
"Видях 10-имата фермери - те са истински красавци със силни характери, различни са. Шоуто досега е снимано красиво, природата и гледките тук са чудесни и ако не стане голям хит през есента, когато тръгва на екран на Нова тв, ще си изям обувките.
- Разбрахте ли вече, че сме поставили рекорд по желаещи девойки да живеят с десетимата фермери?
- Да, да, 2500 момичета в първите дни са кандидатствали да живеят във фермите. Няма нищо странно, фермите са много хубави места, момичетата имат романтична представа за живота на село.
- Аз мисля, че градските момичетата не искат селска романтика, а пари, лъскави коли и нощни преживявания из заведенията.
- А защо тогава толкова много искат да участват в предаването? (Смее се.)Знаете ли, няма по-самотно място от града, ако си без партньор. Но е вярно, че много момичета кандидатстват, защото искат да ги дават по телевизията. При кастингите се стараем тези да изчезнат. Не ги искаме такива.
- Може ли в едно подобно шоу да се получи трайна връзка, брак, семейство? По света случвало ли се е?
- Да. Първо се влюбват, след това си мислят, че ще заживеят заедно, после се опознават добре и накрая повечето връзки се разпадат. В мнозинството от случаите роднините на фермерите се пречкат и това е причината. Всемейната общност на фермерите майката и бащата са ревниви, че синът ще се ожени и няма да се грижи за тях.
Но е имало женитби в Испания, Франция и Хърватия, които са успешни. Има и лоши лични истории, но като цяло това шоу е положително. Ние не търсим лошата страна у хората."
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Юли 2025 20:40
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения