Тук е от: 18 Май 2009 9:58 Мнения: 2057 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Няколко дена вече, почти по цял ден ми липсва цифровата, появява се на моменти после пак черта! Звъня на националния телефон, дава свободно пък никаква реакция отсреща?!?! Някой нещо?
Тук е от: 01 Авг 2009 21:21 Мнения: 232 Местоположение: Шумен
То аналоговата същата бобена чорба... и там се пикселизира картината и накъсва звука на повечето канали, най-добре пускате на компютъра телевизия от IPTV и гледате с перфектно качество, без да прекъсва и другите простотии на близуу
То аналоговата същата бобена чорба... и там се пикселизира картината и накъсва звука на повечето канали, най-добре пускате на компютъра телевизия от IPTV и гледате с перфектно качество, без да прекъсва и другите простотии на близуу
При мен няма проблем с аналоговата! Не е прекъсвала. Проблемът е във вашия телевизор!
Тук е от: 26 Яну 2007 10:08 Мнения: 644 Местоположение: Шумен
Аз си го обнових ръчно,както си е по указание в брошурата,НО менюто ми си е същото ,черно,сиво на бяло,приемника ми е черен Topfield 7700 CCF (HD) ,който е със същия модел приемник да каже как е при него интерфейса .
аз съм на аналоговата им и не мога да гледам ТВ7 черга е, а е черга защото е на честотите на БТВ е това немога да разбера защо ръгат канали на вече заети честоти, това е против правилника за кабелна тв. няколко пъти им пиша да я изместят, пазно място бол в обхвата обаче не инати а тв7 е национален канал и би трябвало да е на чисти честоти. това е дискриминация! бесен съм!!!
ти не казвай на никого че си на аналогова да не дойдат да ти резнат нелегалния кабел че тая услуга не се предлага повече от година
Що за глупости! Да не мислиш, че целия град е подписал договори и е на цифрова? Аналоговия сигнал си съществува и няма да го спрат скоро, защото ще загубят още клиенти!
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 23 Юни 2025 14:27
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения