Заглавие: Re: Шумен Спринт - аналогова, цифрова TV
Публикувано на: 25 Ное 2012 17:34
Нов потребител
Тук е от: 09 Апр 2007 17:35 Мнения: 5 Местоположение: Шумен
Дано да греша в преценката си, но аз имам чувството, че тази фирма не иска да се развива. Имат отчайващ сайт, който не ми носи нужната информация, дори за излъчваните телевизионни програми. На въпрос към служител - бихте ли ми дали брошура, от която да видя актуалните, ме препратиха към сайта, който списък никога до момента не е обновяван. Именно поради тази причина, колкото и да са добри услугите им, не съм им клиент.
Публикувано на: 08 Дек 2012 16:59
Опитен
Тук е от: 01 Авг 2009 21:21 Мнения: 232 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
В момента излъчват нелегално TV+ макар и да са изрязали картината отгоре да не се вижда знака на рекламите се вижда перфектно кой е канала Тея направо си плачат за глоба
Публикувано на: 09 Дек 2012 20:20
Опитен
Тук е от: 01 Авг 2009 21:21 Мнения: 232 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
С извинение тея са най-големите боклуци... показаха си магариите и след няколко месеца им бием шута...
Вече 6 пъти им се обаждам за CBS Reality, че насича и звука прекъсва и няма никаква реакция, но пиратските канали си ги цъкат да си гледат ш**аните мачлета.
Публикувано на: 20 Яну 2013 12:11
Нов потребител
Тук е от: 23 Окт 2011 13:30 Мнения: 12
HBO, HBO Comedy, Cinemax и Cinemax 2 наистина ли работят безплатно? Цифровите програми, които ги пише в сайта всички ли ги има? Аналоговите и тях всичките ли ги има? Дават ли безплатни цифрови устройства? Цифровите програми работят ли без карта?
-- 22 Яну 2013 11:53 --
Плаща ли се нещо за цифровата някакви пакети има ли? За 50 Mbps интернет, цифрова телевизия и аналогова? Аз в момента съм на интернет от тях и е супер, но телевизията как е?
-- 22 Яну 2013 12:38 --
Малко да добавя към въпроса за 50 Mbps интернет и цифрова телевизия. Дават ли безплатни цифрови устройства? Трябва ли някаква карта за да се гледат цифровите програми? Плаща ли се за второ цифрово устройство?
Публикувано на: 26 Фев 2013 6:11
Велосипедист
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2846 Местоположение: у дома
@radibg2 не е ли по-лесно да питаш самата фирма? Телефони, форми за контакт...отколкото да чакаш тук някой да види поста ти, пък и евентуално да е информиран.
Публикувано на: 27 Фев 2013 17:38
Нов потребител
Тук е от: 01 Фев 2007 8:26 Мнения: 1
Не искам да ги защитавам, но съм абонат от доста време и не съм имал проблеми. На забележката, че не си обновяват сайта...да това е така, защото има нов национален, понеже не са само в Шумен http://www.sprint-bg.net/index.php. Интернета им е супер, няма спиране прекъсване като ония буклуци от близу...имат си постоянна поддръжка и реагират веднага ако има проблем. За телевизията...ако си плащаш си имаш много канали...с cl modul си гледам перфектното качество...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения