Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
aruba_man,след края на договора платих 4.80лв.и оборудването си остана за мен.И при теб ще е така.А за втора антена,ако си абонат ще ти я дадат на преференциална цена мисля.Може и ТУК да намериш отговор на и нтересуващите те въпроси .
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Така е, но не ти дават допълнително оборудване! А на мен ми трябва втора антена. Но аз му намерих цаката! Този месец ми изтичаше договора, отидох и казах, че искам да го прекратя! Минавам викам на Близу - за 10 лв. месец. Те почнаха, ама сега имаме хубави оферти, има и пакет за 5,80. Казах им, че ще сключа нов договор с тях, ако ми оставят старото оборудване бонус и ми дадат ново. Обадиха се до София и там естествено е друга България - веднага се съгласиха. Март месец ще ми сложат новото оборудване. Тъй като на мен дефакто ми трябва само антената, мисля да продам приемника. Миналата година продадох на Илийката една антена за 15 лева. Смятам, че 20 лева за приемника е добра цена! В нета вървят по 25-30 лева! Шамар да е, аванта да е!
-- сря фев 09, 2011 17:18 --
Така е, но не ти дават допълнително оборудване! А на мен ми трябва втора антена. Но аз му намерих цаката! Този месец ми изтичаше договора, отидох и казах, че искам да го прекратя! Минавам викам на Близу - за 10 лв. месец. Те почнаха, ама сега имаме хубави оферти, има и пакет за 5,80. Казах им, че ще сключа нов договор с тях, ако ми оставят старото оборудване бонус и ми дадат ново. Обадиха се до София и там естествено е друга България - веднага се съгласиха. Март месец ще ми сложат новото оборудване. Тъй като на мен дефакто ми трябва само антената, мисля да продам приемника. Миналата година продадох на Илийката една антена за 15 лева. Смятам, че 20 лева за приемника е добра цена! В нета вървят по 25-30 лева! Шамар да е, аванта да е!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Някой знае ли дали е възможно да се насочи антената към TurkSat и дали с приемника може да се хващат каналите? Преди май имаше два-три турски канала, но сега липсват. Също така приемам оферти за монтаж на антена към TurkSat. Имам един приемник- DVB, би трябвало да върши работа!
Последна промяна aruba_man на 27 Юни 2011 16:37, променена общо 1 път
С оборудването на БУЛСАТКОМ няма да стане. Трябва ти втора друга антена. От Булсатком поставят втора антена за свободните немски и други програми, за която се плащаше само една първоначална такса и това е! Но за това, за което питаш трябва да говориш с техниците на БУЛСАТКОМ! Ако те не свършат работа, провери в форума на dvb-bg, но в момента не се отваря. Там ще те отворят на много "оферти", абе накратко ако си тв манияк там ще ти се отворят очите за много неща! ПОПРАВКА за форума на DIGITAL TV:Натисни тук
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
Аз телевизия не гледам, освен футбол. В момента съм отдал гарсониерата на едни тежкари от Истанбул. Искаха интернет - прекарах им, искали малко коте- намерих им. Сега искали турска ТВ- казах им, че в пакета има два-три канала, но инфото ми е било старо. Няма как- за да "лапаш", трябва и да даваш. Мерси за инфото, ще проверя как е хавата там! Жив и здрав да си.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен (автор на темата)
Terry написа:
Почти всичките ми познати са на Булсатком и гледам по блоковете е пълно с такива сателити.
И какво от това?
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Аз телевизия не гледам, освен футбол. В момента съм отдал гарсониерата на едни тежкари от Истанбул. Искаха интернет - прекарах им, искали малко коте- намерих им. Сега искали турска ТВ- казах им, че в пакета има два-три канала, но инфото ми е било старо. Няма как- за да "лапаш", трябва и да даваш. Мерси за инфото, ще проверя как е хавата там! Жив и здрав да си. [ Изображение ]
Тук мога да помогна без да слагаш втора чиния, защото само 3 градуса е разликата между тюрк и булсат. АКо решиш пиши на лично
Сложих им интернет на Близу, с него ми дадоха безплатна аналогова. Има 3 турски канала, за допълнителна чиния им казах 50 лева нагоре е наема, осъзнаха се, че 3-те канала на Близу са им напълно достатъчни.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 22:12
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения