Заглавие: Re: Какво мислите за новия български сериал "Забранена любов"?
Публикувано на: 08 Окт 2008 19:34
Баш майстор
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
Не съм го гледал и нямам впечатления, но по неволя гледах рекламите по Нова и там го видях. Та на въпроса: **************************************************************************
п.с. Съжалявам, но тука нецензурни работи не се говорят, щот има правила!
Публикувано на: 09 Окт 2008 7:49
VIP
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2680 Местоположение: Шумен
Със Заппа сме братя по лимонада! В интерес на истината единствените филми, които гледам са сериалите. "Бягство от затвора" и още десетина в този стил, на много добро ниво, полски продукции. "Забранена любов" е доста далече от тях и си е чиста лимонада, но въпреки това ми е интересна - български герои, малко в стил телевизионен театър, забавно ми е, че може да се предположи всяка следваща минута и точно тука е интерактивният момент - ще се сбъдне ли предположението ми или не. Понеже се сбъдва, е забавно. Оная вечер бяхме на ресторант, отидохме рано, за да успея за 20.00 да съм пред телевизора. Сега ме е яд, отивам на една конференция, където официалните вечери почват по това време. Иначе си нося с мен дори тв-тунер, но няма да мога да гледам довечера и в петък. Преди да го критикувате, изгледайте 3-4 серии. "Титаник" да не би да е по-хубав филм? Боза.
Публикувано на: 09 Окт 2008 8:44
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 14 Яну 2007 19:11 Мнения: 2063 Местоположение: под масата
Не съм гледал нито една серия, нямам и намерение. Не съм фен на този тип сериали. НО ... приветсвам идеята да има такъв сериал. Даже нека да са повече. Може пък от количеството да се роди нещо качествено. Но нека да има и други сериали. Нещо като кримки, екшън или нещо друго. Българската култура страда от липсата на телевизионни филми и сериали (същото важи и за киното). Поради липса на работа много български артисти им се налага да работят за нискобюджетни чуждестранни продукции.
Публикувано на: 09 Окт 2008 8:58
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46 Мнения: 2713
Случайно хванах около 2 минути от сериала - някаква булка отиваше пеша /и сама!??!/ към църквата за сватбата си. По пътя един мачо с кабриолет за малко да я блъсне. Тя след като му се скара порядъчно се метна в колата му и каза:"Карай към Ал.Невски, че закъснявам за сватбата си".. Просто не ми издържаха нервите повече - то бива, бива реализъм ама чак толкова:
Публикувано на: 09 Окт 2008 15:39
Опитен
Тук е от: 03 Дек 2007 15:58 Мнения: 178 Местоположение: Асеновград- Шумен
Щом дъщеря ми, която е на 7 сяда в 20.00 пред ТВ-то на НОВА и 30 минути не премигва ми е ясна работата. Сериалчето е нещо от сорта на Пепеляшка и Дързост и Красота заедно. Освен това актьорите говорят прекалено изчистено, ясна дикция. Както каза някой по нагоре, като на театър. Не ми харесва, но не сменям канала- да подкрепим българското.
Публикувано на: 09 Окт 2008 15:45
Форумен шут
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1808 Местоположение: Морей
Аааа, ай да не обиждаме Пепеляшка с такива сравнения! И май прочетох "прекалено изчистено, ясна дикция"... хммм... сигурно ли е, че става дума за български сериал?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Юли 2022 22:40
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения