ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Шоуто на Слави
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007 22:28 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
(автор на темата)
Предполагам всички знаете за проблемите на Слави с очите и отсъствието му от публичното пространство. Въпроса който ме вълнува е друг. Забелязах, че откак го няма Слави шоуто стана много по-интересно. Актьорите са много по-отпуснати и нещата им се получават много по-добре отколкото преди.
Съгласни ли сте или не, и защо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007 22:33 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 22 Яну 2007 1:44
От VBox-a.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007 22:45 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 08 Яну 2007 5:10
чувал съм че Слави на репетицийте бил голям гадняр
крещял на екипа правил се на голям шеф
:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007 23:30 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 23:42
Той Е шеф!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Шоуто на Слави
МнениеПубликувано на: 01 Май 2007 20:32 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
SecondShoe написа:
Въпроса който ме вълнува е друг. Забелязах, че откак го няма Слави шоуто стана много по-интересно. Актьорите са много по-отпуснати и нещата им се получават много по-добре отколкото преди.
Съгласни ли сте или не, и защо?

Изобщо не съм съгласен. Росен Петров не става за водещ. Не му се получават смешките, самия той не е смешен а даже дразнещ. При актьорите не виждам промяна - Краси Радков е както винаги велик и абсолютен цар на импровизациите. Това, че се повтаря е вина на сценаристите - не негова. Мая Бежанска е бездарна и това и личи. Повечето и скечове са адски тъпи... Виктор Калев затъна в една роля - тази в която имитира певци. Време е да направи нещо по-различно, защото е изключително талантлив. Но това отново зависи от сценаристите.
Слави е перфекционист. Ако има по-грубо отношение към екипа си в определени моменти, то е защото иска всичко във шоуто да върви гладко и без гафове. И го постига, макар и с цената на голям стрес за самия него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2007 20:38 
Администратор
Аватар

(автор на темата)
Beatfan написа:
Росен Петров не става за водещ. Не му се получават смешките, самия той не е смешен а даже дразнещ.

Беше то в началото, но сега задобря и взе да става шоуто. Личи си че хората са по-отпуснати и им се получават все по-добре нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2007 21:45 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 07 Апр 2007 10:42
Според мен Шоуто на Слави си е Шоуто на Слави и трябва да си остане такова.
Той придава съвсем друг изглед на нещата и според мен в това шоу той трябва да си остане начело.
Колкото да са по-отпуснати и очарователни актьорите и екипа, си го няма характерното само за него държание на Слави.
Е, все пак напоследък беше много нервен, особено в Music Idol, където мисля, че сега е по-добре - Дони добре издържа на шегите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2007 8:44 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2007 23:28
Ам ха дано да се махне, ама знам че няма...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2007 12:49 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 27 Яну 2007 1:02
zmey_gorqnin написа:
Ам ха дано да се махне, ама знам че няма...

Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that someones always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someones allways there

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2008 10:34 
Модератор
Модератор
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2007 21:12
Росен Петров напусна Слави Трифонов:
http://novini.dir.bg/2008/05/23/news3032595.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 22:57 
Администратор
Аватар

(автор на темата)
Истина е. Ето по-подробна информация от Монитор:

Цитат:
Росен Петров: Лоялен съм към Слави
Няма да се занимавам скоро с телевизия, казва ексшефът на сценаристите в шоуто на Дългия

НАДЕЖДА ПОПОВА

Голяма лично-телевизионна драма беляза уикенда. След 10 години предана и осезаемо забавна за зрителя служба Росен Петров напусна "Шоуто на Слави".
Във форума към сайта на предаването шефът на сценарния екип пусна "прощално" писмо, в което съобщава: "Не съм търсил публичност на моето решение, една журналистка гледала шоуто и видяла, че ме няма във финалните надписи."
Основна теза за напускането бе, че Росен се заема по-сериозно със самостоятелните си проекти. Сред които ще има и такива, предназначени за малкия екран. Но не и в близките няколко месеца. "Няма да се захвана с телевизия още от утре, защото не вземам импулсивни емоционални решения", каза пред "Монитор" той.
А колкото до слуховете, че две солидни медии вече са в процес на преговор за "заемане" на потенциала му - има такива. Но засега няма подписан договор между страните и избистрена концепция за продукта.
Росен потвърди за "Монитор", че лична драма между него и Слави не е имало.
"Съобщих му го съвсем спокойно, въпреки че ми костваше страшно много, докато взема това решение, разкрива подробности от разговора той. - Слави също реагира нормално. Подчертавам - не съм уволнен заради неуспеха на "Пей с мен" по простата причина, че докато се подписваше договорът с Нова телевизия за тази продукция, аз бях в болница със счупен крак. Ако нямах такива здравни проблеми точно тогава, може би щях да взема отношение."

Освен приятел, идеен генератор за проектите на Слави и негов адекватен заместник по време на тримесечната драма със зрението му от април 2007 Росен е и сред съсобствениците на продуцентска къща "Седем Осми" (Survivor 1, "Вот на доверие", Five Stars, "Пей с мен"). Има ли финансови неразбории между двамата? "Не възнамерявам да изкупувам дела си от 15%. Всеки, който малко или много разбира от бизнес, знае, че по закон това може да направи само мажоритарният собственик, какъвто е Слави - каза Петров. - Освен това по отношение на приходи, разходи, заплати във фирмата и т. н. той вземаше еднолично решения. Такъв му е характерът и аз го уважавам, казвам го с добро чувство. Със Слави си оставаме приятели и ще продължа да бъда лоялен към него."
Трифонов, който трябва да се завърне на екран днес след ангина, няма да коментира официално случая с Росен. "Това е негово решение и за всякакви въпроси се обръщайте към Росен, каза пиарката на шоуто Боряна Бонева. - Нов човек на негово място няма да вземем."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 8:21 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 15 Авг 2007 10:47
Местоположение: Плевен, Шумен и луната (може и в обратна последователност)
Аз четох, че и Слави напуска БТВ. Време беше, форматът се изчерпа, добре направи конкурсите, ама почна да досажда. Той самият казва в книгата си, че когато шоуто започва да се изчерпва, трябва да се смения или формата, или самото шоу. Да видим какво ще е новото, което щяло да тръгне по НОВА ТВ. :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 8:24 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 20 Май 2008 19:19
пффф много тъпо е това предаване
вече от няколко години е много скучно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 10:33 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 15 Авг 2007 10:47
Местоположение: Плевен, Шумен и луната (може и в обратна последователност)
Така е, наистина. Аз му бях голям фен, ама допреди няколко години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011 21:46 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Първо да благодаря на bTV, че тази вечер в късните спортни новини научих как е завършила срещата по волейбол между Русия и Бразилия, която среща гледах вчера долу-горе до това време. :O01.gif
Сега по темата. Това момче Слави не го гледам, но тази вечер закъснях с превкючването на канала и хванах началото на шоуто. Та въпросът ми е към редовните зрители: всяка вечер ли шоуто започва по такъв начин, като програма от стриптийз бар?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:44

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: