Тук е от: 10 Яну 2007 21:18 Мнения: 3123 (автор на темата)
Не знам за вас ама аз наскоро открих най- голямото шоу по кабела. "Размисли и страсти" е истината!
Тъпо, тъпо, и изведнъж като се обади някой мелиоратор и като почне г-н професора отвсякъде и по всички родови линии...
Ей сега беше нещо софт- един му се накара че пиел вода от пластмасова чаша. А хард историите- ауу как пцуват тия хора ей!
Тук е от: 07 Яну 2007 23:42 Мнения: 652 Местоположение: Варна
Преди аз не можех да го гледам. А сега някой път в неделя като седнем да вечеряме и го пускаме, за да му се смеем. Въобще не го вземам насериозно и ми е адски забавен.
Тук е от: 08 Яну 2007 10:01 Мнения: 308 Местоположение: Шумен/Варна
Аз направо се чудя на кое повече да се смея на размисли и страсти или на скечовете на Слави. Тоя човек един път не съм го видял да говори нещо нормално. Вярно е, че говори по-доста сериозни теми, но винаги оплесква нещата.
И просто не мога да си представя "огрооооооооооомната му аудитоооооория"
Абе Алооооооооооооо бе абе аз профееееееееееееееесор ли съм или какво????
Детство мое
Малкият Юлиан се ражда 20 минути след брата си близнак Краси Манев. Не носи гордата фамилия, защото извънземните го отвличат на тримесечна възраст. След серия експерименти, най-интересният от които е присаждането на мозък от муле, той бива изоставен. Отглеждат го леля му Маргарита Михнева и нейният съпруг Петър Вучков. Като малък, доведената му сестра Кака Лара го съсипва от тормоз, който продължава дори и след нейното възкачване на престола на Милион и едно желания. Тя нито веднъж не пуска любимият му епизод на Смърфовете.
Capo di tutti capi
Малкият Вучков е вербуван в средите на СКАТ от съвсем малък. Волен Сидеров забелязва възможностите му за умствен контрол над околните и веднага го включва в елитно звено от наемни убийци. Още се носят легенди за това как е унищожил прототип на Кибертрон, въоръжен само с брадва. Хората го почитат и търсят ценните му съвети.
Тук е от: 14 Яну 2007 14:03 Мнения: 100 Местоположение: Шумен :P
Хах, най-ме кефи кат се заяжда с "Господари на ефира" и с адреналинките, които били "куци, кьопави и сакати... ама и с двата крака". Ето едно линкче към скеч от "Шоуто на Слави" - Краси Радков в ролята на Хулиган Кучков: http://www.vbox7.com/play:3391f242
_________________ A plublicity stunt. A fabricated tendancy to self destruct...
Тук е от: 14 Яну 2007 19:11 Мнения: 2051 Местоположение: под масата
Преди малко като обикалях из каналите забелязах предаването на всенародният любимец Юлиянчо. Никога няма да забравя тази реплика на която попаднах:
"има основания за съмнение, че Левски е редовен мъж"
ШАХ С ПЕШКАТА , ДАМИ И ГОСПОДА
И аз попаднах на предаването днеска. Култовата реплика беше от страна на един зрител. Започна "Професор Вучков много харесвам вашето предаване... дрън, дрън..." и накрая "Трябва ни човек като Вас, който да поведе всички ни към лудницата". Направо паднах от смях. Вучков беше шах и мат направо .
Тук е от: 08 Яну 2007 10:01 Мнения: 308 Местоположение: Шумен/Варна
ХАХАХААХХА към лудницата..... голем смех баце
Аз винаги, като го гледам и винаги му се смея. Просто няма как. Винаги ще намери, каква глупост да каже. Особено ме кефи, хората като започнат да го тровят и той почне да ги затваря. И като почне да развива някакви теории как знаел повече от всички. Абе с две думи като си нямаш работа можеш да го пуснеш да му се посмееш.
А за това как го имитира Краси Радков просто нямам думи. Умирам си от смях, като го гледам. И най-важното е, че всичко, което прави Краси го е правил и така обичния на всички ни ПРОФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСОР...
Тук е от: 15 Яну 2007 15:02 Мнения: 36 Местоположение: Шумен, Плевен и Луната
Аз почти не пропускам епизод от сериала "Вучков". Той става интересен, обаче, след като отвори телефонните линии. Имам един любим епизод с него, преразказвам:
"Зрител: Проф. Вучков, аз гледам отдавна Вашето предаване и много Ви се възхищавам... (четка го яко)
Вучков: Да, да.. (мед му капе от сърцето)
З: Искам да говоря за здравната реформа!
В: Аз вече съм засягал тази тема в моите коментари, но ако искате да предложите нещо ново - слушам Ви.
З: Здравеопазването у нас е под всякаква критика. Ако имахме действаща здравна реформа, то към вас вече щяха да тичат двама лекари с бели престилки да ви приберат в лудницата..."
Излишно е да казвам, че професорът подивя. Правило ми е впечатление, че "феновете" му са на групички. Един, ако се обади да ги напсува, след него са останалите.
Има един друг образ, който си заслужава вниманието. Препоръчвал съм го на мои приятели и са оставали възхитени от него. Не знам как се казва предаването, но водещият е с бяла коса, дрънка за "Егологията". Уникален е! И ако разберете какво е "Егология" - шапка ви свалям.
_________________ "It's time to play THE GAME...
I am THE GAME that you don't wanna play me...
I am THE GAME and I make the rules.."
Тук е от: 08 Яну 2007 22:10 Мнения: 67 Местоположение: София
Еййй, верно бе, тоя с Егологията как се казваше... той само ходи от телевизия в телевизия. Сега май е в М-сат. Яко го гони Кукулогията, ама тъпото е, че естествено има хора, които му вярват до гроб. Боже, боже! Слушам и не вярвам на очите си!
А Джулиян Вучков... то какво да кажеш за него всъщност. Думи нямам. И поклонниците на вучковизма като почнат да му се кланят... Господин професоре, та господин професоре! Брех... Честно, наистина много пенсионери в тая държава, ей! Като почне в неделя и си викам: "Айде! Тръгна пенсионерския клуб".
В XXI век сме все пак. И лудите трябва да си имат медийна трибуна, каквато се явява "телевизията на народа СКАТ". Къф народ, бе, братче, ако това е народът... пази Боже!
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2599 Местоположение: Шумен
Държа да отбележа, че и аз го гледах .... увлекателно си води монолога, но за жалост само простотии.Уж против поамериканчването а използва изрази като "НОН СТОП"
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 19:30
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения