Кехлибарената девойка, взимай си Ферхундето и Али Ръза и марш, че кравата да дои на него трябва. Чок мляко, коджа пара, града гидиджаз калдаръм кокона гиби. Тея плоски сериалчета имат за цел да ни убедят колко светска държава е тази мюсулманска клоака, че и с претенции за ЕС ЕС през крив макарон ще видят
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
FOWLER написа:
Извън темата/подсказка:
Amber, не те знам girl ли си boy ли си (надявам се, че ти поне си знаеш щото в родния ти език май нямаше родове), кажи ми джанъм от позицията на каква си тръгнала да определяш българите като Ганьовци и не-европейци? Вероятно в родното ти село в китния делиорман всяка вечер слушате класическа музика и обсъждате произведенията на Балзак и Мопасан, докато отпивате от чашите с Courvoisier?
Извън темата/подсказка:
Ха-ха. FOWLER, да цитираш такива класици на световната литература във форума на Шумен, и то в тема за турските сериали - за мен лично граничи с кощунство.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Последна промяна aruba_man на 12 Яну 2011 19:53, променена общо 1 път
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
Ако някой е пропуснал епизод от любимия си сериал (о, ужас!) или цял такъв и поради това му е дискомфортно, може да си попълни празнотите в един български "Форум за турски филми и сериали". Тъкмо ще може и да си дискутира и да хвали спокойно, без опозиция.
Извън темата/подсказка:
В нашия форум за щастие винаги ще има такава, особено по подобни теми.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Защо всички са ревнали срещу турските филми и сериали , а никой и дума не казва срещу азиатските сапунки . Японско-китайско-корейско-виетнамски филми са заляли всички тракери .
Не помня Япония или Китай да са ни държали под петвековно робство. Освен това е нормално хората да посрещнат на нож опитите за налагане на културата на най-старите и големи врагове на България, които от 700 години насам се опитват да ни заличат от лицето на Земята. Осъзнаваш ли, че ако преди няколкостотин години имаше телевизия и сериали може би вече щяхме да сме част от далечната история, а ти нямаше да можеш да излезеш на улицата без фередже?
Не разбирам защо е тази ирония.На когото не му харесват да не ги гледа.И аз не харесвам ужасийки и психотрилърчета ,ама си мълча.Има си хора за всичко.
За жалост нямам време да гледам турските сериали ,но ако имах с удоволствие бих ги гледала.Виждам майка ми и други мои познати ,които от 4 часа след обяд до 7 часа ни приемат ,ни предават.Гледат сериалите.И ги съпреживяват.И не виждам нищо лошо.
Слувало се е понякога да хвана нещо от някоя серия.Е,ще ме прощавате ,но във филмите има всичко ,за което ние плачем ,че е безвъзвратно отминало и липсва при нас вече . Добрите отношенията между хората, уважението, високата ценностна система.... Всичко, което е нужно, за да се чувстваме добре и щастливи го има в турските сериали.
Или ви дразни ,защото показа, че турците са определено по-напред от нас и че заслужават повече от нас да бъдат в ЕС дори. Турските сериали за мен са много по-стойности и от американските, и от латиноамериканските и определено много ,много близки до нашата душевност, каквото и да означава това, и колкото и да го отричаме........ не знам доколко те са ние, или ние сме те...
Няма да се учудя,ако някой намеси и ДПС или Ахмед Доган в излъчването на сериалите.
Едва ли с филмите Турция ще прави някакви политически ходове...Киното си е нещо обществено и вероятно не е средство на политиката...
Гледах част от един сериал с чисто научна цел ... млад турчин с черен мустак , ядеше пържени яйца от тиган . Масата беше постлана с вестник , от време на време пиеше ракия от малка чашка и замезваше с маслини ... отсреща симпатична туркиня го гледаше с лъскав поглед ... и той и хвърляше от време на време по някой огнен ... после тя му яде от яйцата ... тука и двамата се гледаха ... каква неподправена балканска любов .... по едно време пеперуди запърхаха в стомаха ми .... нали го познавате това чувство , обаче по едно време пеперудите станаха ту мъч и отидох да ги повърна ... тъй завърши първото ми и последното гледане на сериал
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Де да бяхме заблудени. Точно обратното. Става въпрос за културен тероризъм, а сериалите са само една малка част от него. В Англия и САЩ вече има много случаи на изкупени църкви, които са превърнати в джамии през последните 2-3 години. Положението е страшно и ще става все по-страшно занапред. Наливат се милиарди петролни долари за унищожаването на християнския свят чрез невоенни методи.
Резултатите цъфтят вече и тук. Онзи ден една близка ме смая, като без да я питам заговори за сериалите със сълзи на очи: "Те, турците са светлинни години пред нас."
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:44
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения