Абе не е приятно, наистина и аз не обичам дрехите ми да се омирисват на тютюн, но ако това се случи в заведение, кръчма или дискотека откровенно не ми пречи, дразни ме в къщи ако се случи това, но пък напоследък определено това прекаляване с отношението към пушачите граничи с идиотия, да си пушач в наше време почна да е равносилно да си прокажен...
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Бонито много преигра тази вечер. Че е артистка, да , доказа го още първата вечер..."плачи,Бони,плачи". Но тази вечер се оля. Заради едната победа да се правиш на дискриминирана и наранена циганка - гадно. Ама и Биг Брадър се оля с разиграването на етническите проблеми.
Много ме дразнят хора, които и през 4-те сезона ходят с тъмни очила. Всеки втори вип е с тъмни очила, дори вътре в къщата. Някак несигурна и лъгана се чувствам, когато говоря с човек , който е със слънчеви очила. А и не е възпитано... По-лесно ми е да приема пръцкането на Владимир, отколкото Мариана с постоянните й тъмни очила.
Абсолютно. За нея спор няма. Живо доказателство как една тъпа гъска, която "мисли" само с онова под полата си може да разсипе живота, здравето , психиката на толкова хора. най-вече на сина си.
ООооо, я стига,глупост било! Момчето е на 26 години. За тези 26 години "невинната" майка се е женила и развеждала 6 пъти. Тоест през 4 години той е бил свидетел на влюбванията, женитбите, раздорите и разводите на майка си. Шест пъти нови "бащи". Не един път , не два пъти , а цели 6 пъти . Когато е била влюбена в поредния предполагам, че Владимир е стоял сам , за да не пречи на щастието на майка си. Когато се е развеждала, предполагам, че е бил около нея , за да не е сама нещастието си. И това се е повтаряло на всеки 4 години от живота му. Как няма да се побърка, не зная каква психика трябва да има човек, за да издържи на безумията на тази жена.
Тук е от: 19 Мар 2008 19:20 Мнения: 563
Мен пък Бони ме дразни повече от тях двамата. А Ласкин ми е най-интересният участник, всъщност започнах да гледам след като той влезе в къщата, страшен е
Ласкин много повече го харесвах преди. Дразни с постоянните нападки към Владимир и с постоянното повтаряне "Уважавам Ламбо. Ламбо ми е приятел". Няма лошо, Стефан Данаилов си е за харесване , но това не означава, че постоянно трябва да обижда сина му.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 21:29
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения