И аз погледах. В старото българско кино имаше професионалисти, на които почти не плащаха да се правят на маймуни. Сега има маймуни, на които плащат да се правят на професионалисти. Наистина го мисля!
Извън темата/подсказка:
Черпя! И аз станах "форумен инвентар"
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Не е лошо. Обаче е с отвратително озвучаване. И вече е ясен половината филм. Боряна ще стане гадже на Камен. Ченгето от ДАНС е вътре в играта. И най-голямата майсторка на интриги е Елена... елементарно Уотсън.
Не е лошо. Обаче е с отвратително озвучаване. И вече е ясен половината филм. Боряна ще стане гадже на Камен. Ченгето от ДАНС е вътре в играта. И най-голямата майсторка на интриги е Елена... елементарно Уотсън.
И още................. ще има поне един опит за покушение срещу Камен, а оня малкия някъде към края ще разбере че е идиот.
Хайде да го кажем от - до! С Ламбо и с Елена и с когото трябва, просто за да го гледат и пенсионери и всякакви - "без възраст, пол и занятие... ", дет казал Вазов. Просто за да има успех сред всички възрастови, социални и политически групи от населението. Ако бях на Стефан Данаилов, нямаше да участвам в това. Променям си отношението. Бербатов го бие морално.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Дано това ,което ще попитам не излезе като мрънкане. Сериала е хубав ,харесва ми ,гледаем е . Отдавна в България не е правен филм от този мащаб. Та затова си мисля ,че всичко в него трябва да е изпипано и да няма неточности. Далеч съм от правните науки ,ама все пак съм подочувала това -онова.Може би във форума има хора с юридическо образование ,та затова да попитам. Във филма постоянно се говори как прокурора щял да оттегли иска. Прокуратурата предявява ли искове, за да ги оттегля. И още - Камен купи имот за милиони в кабинета си, а не в кантора на нотариус. Ако става така-здрави и прави хора да подписват сделки където си решат, нотариусите няма ли да умрат от глад?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Юли 2025 3:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения