Тук е от: 08 Яну 2007 18:44 Мнения: 977 (автор на темата)
@technoboy4o в Чарлито за мен е най-близо като вкус на Шкембето от Гюрлата, единственото което не ми харесва е , че напоследък не предлагат счукан чесън , а от оня дето е на гранули. Другото място където предлагат добра шкембе чорба е Стефани -разклона на Мътница за Мадара. И естествено Гюрлата в село Арковна. Ако пътуваш за морето от там. непременно спри да я опиташ. Отдавна не бях писал толкова много във форума ), но темата си заслужава.
В Чарли вече няма истински чесън?! Тъжно, тъжно. Къде всъщност има истински чесън, че този на прах ли е, на грах ли е, на гранулки ли е не съм на ясно, но не ми харесва.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12486 Местоположение: винаги на №14
Ей , това шкембоядите сте велика сила. Дори пътеводител вече си имате. Коментарите под пътеводителя ви също са супер. Някакъв пише ,че това е най-добрия и полезен текст в целия интернет от 10 години насам.
Къде е това заведение "Шанел"? Някакъв варненец пише ,че специално идвал в "Шанел" да яде шкембе?
32 Шумен Щом става въпрос за добра шкембе чорба, мястото е „Шанел“. Според форумите тук лидерът на „Атака“ редовно яде шкембе. Забележете - при бай Хасан! Намира се, като се тръгне от бензиностанция „Лукойл“ в посока училище „Княз Борис I“, вляво е заведението. Извън града много популярно шкембе средище е бистро „Стефани” на разклона на пътя за с. Мадара.
О, как така да не се знае "Шанел"?! Забутана уличка из Гривица. Ентериора доообре. Реновиран един вид, което според мене беше безмислено, тъй като хората идват заради шкембето. Събота сутрин, след тежкия петък, (разбирай до към 15ч), места няма направо.
ПП. Тия в градската градина, ресторант Шумен ли се казваха, да си оправят шкембето! Язък, толкова добро беше в началото. Според мене тая мързелива кака, дето се води нещо като главна там на персонала, дръпна назад заведението.
Едит: Опс, грешчица виждам в цитатата на Амапола от пътеводителя.
Цитат:
Забележете - при бай Хасан!
Не е бай Хасан, а бай Али и всъщност с този никнейм е познато бистрото. Ако питате за бистро "Шанел", а не за "Бай Али" може и да не могат да ви упътят всъщност.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Мисля,че съм го писал някъде,но в гр. Ямбол се прави най добрата шкембе чорбасъ.Представяте ли си,надвечер,една хубава шкембе чорба и една студена,мека и оригинална "Сибирская". Чак ми се напълни устата бе. Аз тача и агнешката дроб чорба,особено с много бял дроб,чревца,мазно черво и др.С нея,не една, а няколко "сибирски" ще хвръкнат,ей така от само себе си.
Хора, по мой опит в Шумен най-доброто шкембе, което съм ял, а и не само в Шумен май, беше на най-неочакваното място. В Зино, на центъра. За жалост го сервират само веднъж годишно... на 8 Декември
@technoboy4o в Чарлито за мен е най-близо като вкус на Шкембето от Гюрлата, единственото което не ми харесва е , че напоследък не предлагат счукан чесън , а от оня дето е на гранули. Другото място където предлагат добра шкембе чорба е Стефани -разклона на Мътница за Мадара. И естествено Гюрлата в село Арковна. Ако пътуваш за морето от там. непременно спри да я опиташ. Отдавна не бях писал толкова много във форума ), но темата си заслужава.
от години посещавам заведението на стефан в мътница . На времето до преди няколко месеца беше си добре но в момента положението е трагично там . До преди няколко дена там работеше Стела професионална сервитьорка млада красива приветлива и вежлива винаги усмихната и знае как да се държи с клиентите но сега капана гъмжи от груби кресливи мудни черни перли който се правят на серитьорки така като ги гледам може и да нямат осми клас . най редовно на нощни смени при кремена заведението затваря след 01 часа . Колкото пъти да отида толкова пъти е заключено по това време . друго си е при стела работи си момичето и винаги е пълно с клиенти . оф какво да кажа за готвачката с червената коса Дора !? Ако ви се яде кашкавал пане с мухи омлет с хлебарки вкиснал боб с кюфте и всякакви такива екстри проблем няма
-- 30 Ное 2013 23:14 --
продалжавам темата за капана защото моя приятел стефан не можа да си подбере персонала . дорето милата няма време да прегледа храните защото почти цяла смяна стои на малкото клиенти които има на главите им по масите с ръцете на кръста и им досажда а пък за хигиената няма да говорим .... НЯМА ЛИ ХЕИ!!! НЯМА ЛИ НАП !!! на мен всеки път ми дават бон на който няма картата на България ! НУЖНО ЛИ Е да коментирам повече . спирам до тук ...........
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3126 Местоположение: Ultras No Politica
Най-добрата шкембе чорба е в бирария "Регал" в обедното им меню! Направо е като крем супа! Много плътна и с невероятен вкус. С два Heineken-a, колкото и да съм препил, на момента спирам да треперя! Сервитьорките също са много сочни. Давам 3 лева бакшиш и си тръгвам изтрезнял!
Извън темата/подсказка:
Един път ходих при мангала бай Али - шкембето му не струва - само утайката на обществото там - едно шкембе, 5-6 филии хляб и звукове от зоологическата градина бонус!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 01 Окт 2023 9:56
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения