Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3224 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Не само в Шумен, в целия свят - липсват мастъри! Много бих се радвал да има някой или някои, по-добри от мен, да ме победят, да ми отворят очите, да науча нещо, или поне равни на мен - да завъртим някоя далавера, но навсякъде само аматьори и слабаци. Въртят се като хамстери и повтарят едно и също като папагали. Даже и Стефка Костадинова се намери кой да я бие, дано и аз да срещна някой ден по-голям мастър от мен! Амин!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3224 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Сбъдна ми се желанието. Влязох на маржин с токена на Тръмп и се наядох но хОй. Голям мастър е този Тръмп, чак токен си направи и ни завлече всички шиткойнаджии. Даже и магиите на шамана на племето Кагаба няма да помогнат. Отвори ми очите като на балък. Бях почнал да се въртя и аз като хамстер, да гледам всеки ден по 20 пъти цените на криптото, да влизам на маржин и т.н. Евала на пича, голям мастър е. Спирам вече да се занимавам с всички кученца, жаби, мечета, игуани и всякаква флора и фауна. DCA всеки ден на биткойн - това е пътят, истината и животът! Благодаря на мастъра Тръмп, че ми отвори очите!
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12081 Местоположение: The O.C.
Липсва му форумна кочинка. Беше Десетия град, после Лорие. Сега не знам да има. Даже и по заслони не се събираме като едно време. Толкова много ли остаряха основателите?
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Не е от остаряването. Просто е свършил егрегорът на форума и се самозаблуждават с други егрегори. Пак се въртят като хамстери и си мислят, че са открили топлата вода. Блажени са вярващите! Всъщност е губене на време да ходиш по заведения или заслони с тълпата. Никой мастър няма да го прави. Тези субекти са яко програмирани. Роби са от понеделник до петък и се събират за да получат валидация един от друг. Буквално се лъжат един друг, как не са роби и други празни приказки. Аз ако бях роб от понеделник до петък и в почивните дни отивах някъде да имитирам щастие с други роби, после в понеделник пак на конвейра - веднага щях да се обеся. Под роби имам предвид всички, които си продават времето и се занимават с други глупаци, без значение на кое ниво са в йерархията. Толкова са еднакви и скучни всичките. И маските им даже са еднакви. Няма какво да научиш от тях. Най-много да те уредят и ти да слугуваш някъде. Даже имам спомен, че след един заслон бяха почнали да ти търсят работа! Само след броени минути сред такива субекти, вече искам да се самоубия и виждам само черно. Със скороста на светлината почват да ми умират мозъчните клетки. Мастърите на запад, които са минали по този път, даже са дефинирали това явление - "Misery loves company", сиреч хората, които са очукани от живота или сами са се очукали, един вид най-ниската каста, обичат да се събират и да си говорят празни приказки. Ганьовците имат друг лаф - общата болка не била болка. Ебаси тъпотията. Все едно да съм дете на жена, която е лапала пишки на различни мъже. Това не променя факта, че съм дете на лека жена. Какво ме топлят другите деца на леки жени. Не искам да съм като тях. Аз не искам да имам такава майка. Слагам си веднага въжето. Аз съм богоподобен! Или всичко, или нищо. За мен не съществува терминът "по-малко зло". Търси мастъри като мен, мастърите на запад пак са ни дефинирали - "Street smart". Ние не сме завършили университет, нямаме дипломи, нямаме професии и т.н., буквално една крушка не можем да завием, но знаем как работи системата, знаем как работи мозъкът на тълпата и живеем на гърба им. Превъртели сме играта. Срещу нас да бягат - не могат да ни стигнат. Ние сме най-големите! Ние сме номер 1! С пръдня - боя правим!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юли 2025 2:18
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения