Заглавие: Re: В кои шуменски заведения може да се пуши и в кои не?
Публикувано на: 12 Яну 2011 10:15
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Имаше една тема "Най-мразя да...." , но не мога да я открия. Затова тука ще си го кажа .Най-мразя да ходя на гости в къща ,където не се пуши и където "най-любезно" посочват терасата на пушачите. И не ходя у подобни хора. Много кретенско е да пращаш госта си пушач навън. Много.
Публикувано на: 12 Яну 2011 10:22
dj_flirt
Тук е от: 08 Яну 2007 10:22 Мнения: 1231 Местоположение: shumen
Кретенско ли е да опушиш къщата и да напоиш мебелите и пердетата със смрад и после жителите там да я търпят тая смрад?У нас гостите пушат,но после 2 дена проветрявам и пера пердета...не на всеки му харесва така.
Публикувано на: 12 Яну 2011 10:38
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Винаги съм се съобразявала дали в къщата има деца , дали в стаята ,където сме се спи и други неща. Когато съм в такива хора и разрешават да се пуши не прекалявам. Всеки нормалномислещ човек ще си сложи спирачки в такива случаи.Но категоричното посочване на терасата е селяндурско.Все едно от вратата да ме карат да си събуя обувките ,за да не изцапам. Не! Мерси за подобно гостоприемство. Да си живеят в стерилната къща!
Публикувано на: 12 Яну 2011 10:45
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
amapola, ще се опитам да ти обясня съвсем некретенски и неселяндурски. Живея в апартамент, много различен от твоя. Голям като квадратура, но като устройство - бисер на соцархитектурата. Където и да запалиш цигара, се одимява и умирисва целия. Много обичам да пуша, но повече си обичам децата. Заради тях не пуша в стаите (макар че отдавна не са бебета), а на остъклената терасата, имам си много приятно кътче. Същото е и при много приятели с деца. Нито аз съм се чувствала зле у тях и съм мърморила заради това, нито те - у нас. И у непушачи или където децата са големи, също уважавам подобно решение. Не се събираме само заради едните цигари, нали? Освен това се пуши много по-малко, когато трябва да си надигнеш четирибуквието от диванчето или стола и да излезеш за цигара.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Публикувано на: 12 Яну 2011 11:21
Напреднал
Тук е от: 28 Окт 2010 20:58 Мнения: 485
Когато ми дойдат двама души - пушачи на гости не ги гоня навън ама като се изсипят 10 човека и всеки запали идва момента когато прозорците са все отворени - лятото ОК ама зимата не мога сваря да слагам дърва в парното и пак е студено, тогава си ги изкарвам навън хората и никой не се е оплаквал досега. Аз съм непушач и може би защото идвам от семейство на заклети пушачи не ми пречи толкова пушенето.
Публикувано на: 12 Яну 2011 13:13
Напреднал
Тук е от: 19 Окт 2008 11:32 Мнения: 480
Дами и господа, темата е: "В кои шуменски заведения може да се пуши и в кои не?".... За бистро Чарли: заведението е разделено но две зали, горе-долу еднакви по големина : пушачи и непушачи.
_________________ "Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:35
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения