Тук е от: 14 Дек 2008 6:08 Мнения: 273 Местоположение: Амбър
Само дето е по-скоро закусвалня. Музиката се състои от турски маанета и чалга. Менютата им са на хвърчащи листчета А6 формат. Предлагат пет вида баница, три супи и две други манджи. Сервитьорката носи "менюто" и ни седи на главите докато си изберем. В баницата с кашкавал, кашкавала просто липсваше. И при две заети маси почакахме 20-тина минути (за две баници).
_________________ Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3216 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Турските ресторанти по целия свят са много вървежни, само в Шумен май идват най-куците майстори. То май не е само с турските ресторанти. Ни Практикер има, ни Бриколаж, нито Метро, даже и Deichmann е в Търговище. Цяла България откриха Лидъли - само тук пропуснаха. Май няма купувачи в Шумен. Само претенции имат, всичко им е скъпо, разбират от всичко, но нямат парички. Умен и беден досега не бях виждал. Шуменеца явно е такъв.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Всеки народ си има откритията. Няма лошо да възприемеш доброто и полезното. Маса народи започнаха да ядат пълнени чушки, шопска салата, кисело мляко по български. От изтока можем да научим доста вкусни и диетични рецепти.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Много бавно става всичко,то да има хора,разбирам,но чаках за един дюнер около 10-12 минути и накрая го бяха объркали,спрях да ходя понеже винаги говорят на турски и музиката не ми допада изобщо,просто немога да разбера какво се пее в тях.Има и мляко с ориз!
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Веднъж и аз се излъгах да вляза, ядеше ми се нещо готвено .. и ми предложиха шкембе или дюнер. Нямаше никаква интересна ориенталска манджичка, т.е. дори нямаше нищо готвено.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юни 2025 0:48
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения