Поредното доказателство, че каквото кажа - рано или късно става факт!
Това съм го написал януари месец:
aruba_man написа:
Да вдигнем малко темата. Дюнера на Кервансарай (бившата сладкарница "Мария") е тотално разочарование, въпреки че са написали отвън: "Оригинален турски дюнер". За 3,50 получавате жилаво месо, много изстинали картофи, кетчуп, майонеза, две резенчета домат и три от краставица. Поне лука не им свиди! Минус за тях е, че предлагат само арабска питка, вместо предпочитаното за наяждане от шуменци - хлебче. Помещението е много студено, беше макс 12 градуса. Аз дето обичам да живея на относително ниски температури ми беше студено, пък за вас не знам. То не се и очаква друго, като им видиш "големия" климатик Nippon отвън. Инак супите и кебапите в чинии (малки порции) са отлични на вкус, но на висока цена от 7-8 лева за Шумен. До 6 месеца ще са затворили.
Дюнерът в бившето районно (до закуски Дино) е малко по-добър. Похвално е, че там са започнали да слагат зелена салата в дюнера.
За мен "Donerland" на пазара си остава N1. Освен това с предлагания само там "холандски капсолон", изпивам 5-6 кутийки 8-процентови истински немски бири.
viewtopic.php?f=2&t=5628&start=105Днес минах покрай "Кервансарай". Табелите ги няма. На входната врата се мъдри надпис на лист А4: "Дава се под наем"!