Какъв тематичен тип парти няма в Шумен според вас?
Хиляди са възможностите..
Само фантазия да има човек.
Аз, например, бих направил ресторант на главата на лъва с лифт до там.Има място, повярвайте ми.Ще има и клиентела, много по-голяма от сегашната по разни "чупки" и "инф.центрове".И за да е съвсем печеливш лифта, ще направя ски писта до началото му.Склонът е северен и снегът се задържа, а със сегашните оръдия за сняг...Там въобще ще стане едно много по-посещавано и печелившо място.Винаги ме е дразнил този разхвърлян, грандомански проект.!300 стъпала, паркинг на километър, кафене - също, ресторант - тръцки!
Ако не беше забранен детския труд, бих направил сладкарница с персонал от деца.Децата от сиропиталищата щяхя да се учат да работят там, а бакшишите ще се пускат в персонална касичка за всяко от тях с надпис, например - "За следването на Пепи".
Бих направил ресторант на върха на онзи неиползваем х.й на центъра и бих го кръстил "Панорамата", макар че шуменци бързичко ще си го прекръстят както искам - "Х.ЯТ"
Хи, хи!Ще си казват:"Хайде да вървим да седнем на "Х.Я":D
Имам още по-добри идеи, но.., нека не ми ги открадне някой, както вече се случи веднъж, като ми е приказлива устата..
Разбира се, тези неща може да ги направи вътрешен човек, за когото бюрокрацията не съществува.
Ето камара находчиви идеи:
КЛИК
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
(автор на темата)
)) проучването си е за нас, нямам поръчка (винаги съм искал тук да има разнообразие от "живот")!!! Ококорко, дай-нещо по реално, все хубави идеи, ама милионите които трябва да се инвестират в тях са изложени на няколко стотин годишна възвръщаемост.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
:))) проучването си е за нас, нямам поръчка (винаги съм искал тук да има разнообразие от "живот")!!! Ококорко, дай-нещо по реално, все хубави идеи, ама милионите които трябва да се инвестират в тях са изложени на няколко стотин годишна възвръщаемост.
Изобщо не си прав!
Ако хванем идеята - "Лифт-ски писта-ресторант", има камара варианти.
Има фондове, като напр "Красива България", има подходящи кредити, има лифтове втора употреба от елитни ски курорти направо без пари, но годни.
Градът ли, или някой шуменец печели сега от това, че автобуси и коли се гърчат 4-5км. догоре, амортизират пътя и губят време?
Няма само сътрудничество м/у съвета и бизнеса.Последният е все още враг №1, който трябва да снася златни яйца в джоба на чиновника и да не си въобразява, че може да бъде по-богат от него..
Последна промяна okokorko на 17 Дек 2007 16:00, променена общо 1 път
P.P.
tht, представяш ли си, ако някой поиска да направи кръчма на комина на ТЕЦ-а, или на нечии цистерни, както на снимките какво го чака?
Ще трябва да се пребори с армиите на великите вождове от РИОС, РИОКОС, пожарна, екология на строителството, главния архитект, ооо - нямат изреждане..., нито преборване.Ще бъде обявен за луд и затворен в Царев брод.
А хората нейде са го направили.
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
(автор на темата)
ХАха ококорко прав си за армиите, но не са непреборими и за тях си има колай, само трябват здрави нерви за чакане на сроковете. Ама за ски тука не става (освен ако не сложиш още две три изкуствени плата върху нашето - едва ли ще има скиор който ще иска да се спуска само две - три минути, а да се изкачва с лифта за 10 - 15 такива.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение
Еййй, зачекнахте ми болната тема! Искам пиано-бар в Шумен! Ама истински!!! Като софийските поне !!! По едно време в Ирландския пъб имаше пиано-вечери, черпехме едно "Четири рози" готиния пианист и го карахме да ни свири "You can leave your hat on" на Джо Кокър и "Summertime" на Сачмо. Е, нямаше певец, ама и така ставаше - пианистът беше върха!!!
П.С. А за пистата - забрави! Много къса, ще става само за дечурлига, но от друга страна ще бъде стръмна за тях! Поне 3,5 - 4,0 км. трябва да е и по-полегата, за да си заслужава.
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 15:39
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения