Тук е от: 24 Фев 2008 14:57 Мнения: 236 Местоположение: кв.Дивдядово
Всяко право си има и изключения,но като цяло Лампа не е това,което беше,а кои от вас са ходили на "кашмир","бар наздраве","ST","Родос","Странджата","Нашенци"?
_________________ Madness is like a gravity...all you need is little push.
Тук е от: 22 Фев 2008 20:31 Мнения: 441 Местоположение: Неизвестно
Ходил съм, Миксер. Даже сме се засичали на някои от местата. Не забравяй, че и ние сега не сме това, което сме били тогава. Мнението за Лампа съм си го казал вече. Идеята ми в случая е по-скоро за изказването на крайно мнение
_________________ Шуменец да се наричам първа радост е за мене!
Навремето имаше доста култови кръчмета в Шумен. Споменахте за Кашмир и Лампа, но също и Неон /където се събираха почитатели на техно, хаус, рейв /,както и Текилата /беше точно до Лампа/ Обикновенно в петък и събота вечер ги обикаляхме всичките, а после завършвахме в Pub Club/до гарата/ Ех, хубави времена бяха
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
FOWLER написа:
Навремето имаше доста култови кръчмета в Шумен.
Хммм, кое ли време се отъждествява с думата "навремето" . От изброените, единствено в Pub Club съм влизал 2 или 3 пъти. Имаше опъната мрежа на 2 педи под тавана и там бяха нахвърляни стари автомобилни гуми и рула тоалетна хартия. Култово просто ! Лампа съм я чувал, а другите дори не съм знаел, че съществуват. А имах период от 6 години (92-98), когато беше рядкост, в който и да е ден от седмицата (от понеделник до неделя) да не съм излизал на дискотека!
Neon и Текила мисля, че ги отвориха през 98 или 99г. А аз от 2002 до началото на 2007 много рядко се прибирах в Шумен, така че незнам кога са ги затворили За мен и хората от моята компания Pub club беше култово място, поне в първите години след като го откриха. Хубавото тогава беше, че имаше заведения за всякакви вкусове, а сега няма значение дали ще отидеш в Колизеум, 7 или Мамагая - музиката е една и съща. Посетителите също
Тук е от: 06 Фев 2007 22:23 Мнения: 1478 Местоположение: Out
Алекс, разминаването идва в това, че си ходил на дискотеки, а изброените по-горе са си клубове - събират се хора със сходни музикални и какви ли не интереси. Във всички изброени от Миксepa съм бил редовен, няколко пъти и съм спал на оградата пред Пъб Клуб. Радвам се, че не ти е допаднал пъб клуб... там не беше място за пустиняци
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
FOWLER, за тукашната Текила не съм и чувал, защото като са я отваряли (според твоите думи) съм ходил на ей тая Tequila. Това съвсем сериозно.
Коко, ходил съм и в клубове и в нощни барове, ама си бил мъничък да те пускат при батковците . Пъба го посетих от любопитство, защото беше на цифром и словом - 40 (четиридесет) метра от мястото където живеех преди! А всички изброени от Миксepa, само в "Нашенци" съм ходил, но там беше долна механа и не знам дали говорим за едно и също място.
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2848 Местоположение: у дома
Малее, къде ме върнахте back in time...А на Арта дори аз не съм ходила. Истината за "дискотеките" е наистина такава. Снощи отидох на "техно" парти в Колизеум, а стана техно-чалга парти И на мен ми липсват клубове като Баскет, Синьо, Гинес, в Пъба малко съм ходила, защото не живеех по то време в Шумен, но бях много очарована.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 14:11
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения