Като се замисля, в Шумен липсва заведение което да предлага зрелища.Няма да е зле докато си пием пиенето, две красиви жени да се борят в кал.Или да гледаме свободни боеве и други подобни.А може и някой от ония каубойски барове, в които като се ушият яко хората, яхат бика-тренажор и се вихрят на него, докато не се изплющят на земята.
Тук е от: 15 Авг 2007 10:47 Мнения: 163 Местоположение: Плевен, Шумен и луната (може и в обратна последователност)
Не съм прочел цялата тема, с всичко мнения, така че извинете, ако повтарям. 1. Липсва истинско "черно парти". Ильо правеше страхонти такива в Ретро клуб до миналата година. 2. Липсва и хубаво "ретро" парти. Но не такова, в което на третото ходене да знаеш коя песен след коя следва.
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
Raven написа:
1. Липсва истинско "черно парти".
Естествено е да липсва, няма черни тука! Не става черно парти с 15 годишни пубери, които слушат музиката, но не я разбират! Е това е пример за клуб, където пускат само черно и черни !
Тук е от: 08 Яну 2007 9:15 Мнения: 1467 Местоположение: Шумен/Пловдив
Хубаво е да дефинираш какво разбираш под зверско хаус парти Защото смея да твърдя, че DJ SBP (Fabulis) и Blag B лятото правеха наистина нещо супер яко Иначе жестоката истина е, ако някой покани известен DJ в Colosseum тогава ще има парти... за жалост
Преди години, в един друг форум, който вече не съществува , бях писал в една тема,подобна на тази! ОК! Какъв клуб (парти) липсва в Шумен... в Шумен липсва собствена атмосфера ... Трябва да се развие т.нар. "клубно общество" и всичко ще си дойде на мястото... с джокерите съм дотук
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
Валери е много прав тук нема наистина клубно общество.Нема го тоя експириънс както е в другите градове/курорти Просто се броят хората които отиват да слушат,да чувстват,да се кефят на самата музика.Просто нема кво да се лъжим 80 процента от населението са селски бекове от дели йормана(може да допусна правописна грешка,но не ме санкционирайте за това )
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
Оказва се, че в днешната съботна вечер просто няма къде да се отиде.
В Пиано бара - само поканени от Булстрад (защото са спонсорирали идването на БТР), в Авангард обявената група липсваше и беше абсолютно празно. На кръчма и в разните подобия на дискотеки, където ти надуват главата с чалга, определено не ми се ходеше. В крайна сметка си изпих питието в Enjoy. Приятно местенце, ако се изключи факта, че въртяха непрекъснато няколко хаус парчета и някакви девойчета се мъчеха да се правят на адреналинки.
Не знам дали е от кризата, или от липсата на атрактивни заведения, но навсякъде беше (полу)празно.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 15:47
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения