От църквата на Кристал тръгваш надолу. Вляво има бяла табела с червени букви- пицария Vivere.
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Сложете и цени на тея пици. Като правите реклама кажете къде са най-ефтини и най-хубави,интересува ме за вкъщи.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Вече доста пъти си поръчвам пици от тази пицария Вивере и мога да кажа наистина само хубави неща за тях.Идват доста бързо,пицата е топла и най-важното - според мен това са най-хубавите пици,които съм ял тук в Шумен.Малък минус е че нямат online меню и трябваше да отида на място за да се сдобия с една брошура с цялото им меню и цени на различните пици.
Аз ходих да обядвам в Грййнгардин до военното училище и смело мога да кажа,че готвача е много добър всички ястия който си поръчахме бяха страхотни.От там разбрах,че имат услугата доставка на пици до дома,офиса и където си поискате и доставката е безплатна.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Портал за поръчка на храна онлайн за [url]Шумен[/url]. Можета да си поръчате пици паста, спагети от водещите заведения в Шумен. [url]Spider-man[/url] и [url]Jeans Club[/url]
Последно поръчвах от Боримечката,супер са им пиците.
Цена не знам,че поръчвах много неща.Тел за поръчки 0898418980
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:35
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения