ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юни 2025 1:13

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Има ли детски кът някъде?
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 13:27 
Опитен
Опитен

Тук е от: 13 Дек 2007 14:32
(автор на темата)
Въпроса е има ли къде да заведа детето 1.5г. когато е лошо времето че подивя в къщи. Мики е ясно, има ли някаква алтернатива нещо като детски кът или друго забавление на закрито за малки деца.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Има ли детски кът някъде?
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 13:37 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 03 Дек 2007 15:58
В Спайдърмен не е лошо. Има играчки, детски кът, чистичко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 13:39 
Велосипедист
Велосипедист

Тук е от: 11 Фев 2007 14:04
Преди пицария Спайдермен предлагаше детски кът, но не съм ходила откакто е на новото място и не знам дали са запазили детския кът. Новото място е до пазара, мисля бившия Орех. Отидете да пробвате и после съобщете :)
За Микито и аз не мога да се изкажа положително, даже съм писала в темата "Това ДА, това НЕ".
Друга алтернатива е да си ходите на гости с други родители с деца на долу-горе същата възраст. Родителите бъбрят по бебешки въпроси, а малчуганите се забавляват. Домакинчето иска да си покаже всички играчки, а за госта те са нови и съответно интересни. Но на тази възраст (1,5) май не осъществяват все още много-много контакти и не могат да играят заедно. Още малко търпение, ще се стопли времето и ще започнат и разходките на топличко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 13:43 
Опитен
Опитен
Аватар

Ааааа! За бившия Орех незнам, но ще чакам отзивите ви.Чесно казано, като ново заведение предполагам че ще е хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 14:09 
Скаут по душа
Скаут по душа
Аватар

Тук е от: 12 Фев 2008 17:32
Ако знаете откога си мечтая да има детски кът, но не да е в Мики.
Заедно с кафе за непушачи. За съжаление, все още никой не се решава да направи такова кафе. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 14:20 
Опитен
Опитен

Тук е от: 05 Ное 2007 16:53
Как да направи някой кафе за непушачи с детски кът, като трябва да работи на супер загуба....наемите за едно такова помещение започват от 1200лв., че даже някой и от толкова евро,като сложите оборудването и другите разходи които не са никак малки както някой си мисли и като се сетите каква е консумацията от страна на майките.......и след 5-6 месеца се фалира със загуба минимум 15-20 000лв.:(.....за жалост такава е действителноста в Шумен:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 14:34 
Скаут по душа
Скаут по душа
Аватар

да, и аз така чух: би излязо скъпо на всеки. А пък от проекти от фондове надали някой ще ни отпусне пари за такова нещо, въпреки че реално това е много голяма липса на обществото-място, където да не се пуши, място за игри на ДЕЦАТА, където да не се пуши. Така че ще се спасяваме поотделно - с гостита при приятелки :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 14:41 
Опитен
Опитен
Аватар

А пък и аз да ви кажа , че са малко майките които не пушат, а бащите са още по- малко. А тези които не пушат при децата се броят. Познавам много майки които няма да предпочетът такова заведение защото няма да пушат. Ще седнат в задименото заведение вместо, в това в което не се пуши, и няма да се съобразят с децата.И както вече се каза по-горе няма да е и оборотно заведението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 15:19 
Скаут по душа
Скаут по душа
Аватар

и понеже все пак има доста майки (и бащи), които не пушат, ние изобщо не ходим на кафе с децата си. Затова сигурно и всички си мислят, че сме много малко. :D Сигурно не съм съвсем права, но толкова пъти съм си мислела за такова заведение...И така в крайна сметка се организираме по друг начин и не посещаваме кафета. А пък да не говорим, че когато бях бременна изобщо не ходех на кафе - пак заради пушенето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 15:27 
Опитен
Опитен
Аватар

Това и на мен ми болна тема, въпреки че пуша.Предпочитам да не сядам на кафе ако ще ми е задимено. И винаги съм се съобразавала ако преча на някой с цигарите, просто не паля . На мен мисълта ми беше повече за децата, че има майки които буквално в лицата на децата си издишат дима(и съм била свидетел на такива моменти).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008 21:38 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 31 Яну 2008 20:06
Абе какви кътове то скоро детски площадки няма да останат. Очертава се в близко време да затрият още една. Чух че срещу бившия РУМ по диагонал ,зад закуските МИКИ на мястото на детската площадка ще строят 15 етажен блок. Да им преседнат тия пари с тия строежи, то вече не се диша от сгради в тоя район. Като са патрони да вземат да направят нещо с онази недостроена сграда дето е в близост, защото скоро ще стане опасна да не се срути. А да не говорим за това че няма къде да играят децата. Единствена алтернатива остава градската градина да ни дрискат гаргите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008 22:25 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
В нашия блок мина подписка с цел с общински средства на част от междублоковото простраство да бъде изградена детска площадка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Апр 2008 7:28 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 05 Фев 2007 15:55
hope написа:
hope написа:
Предлагам да покрепим тази подписка.
Подписка против застрояването на мястото срещу РУМ

Подписи се събират в кафе "777", бистро "Гамбринус" и магазин "Шабла" до ОСО.

Bili, за да не се направи тази сграда отиди и подкрепи подписката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Апр 2008 13:30 
Велосипедист
Велосипедист

Тук е от: 11 Фев 2007 14:04
Детски кът е различно от детска площадка. Детският кът се намира в заведения и родителите и децата консумират съответните напитки/храни срещу заплащане. Има печалба докато на детските площадки майките си носят семе за люпене и никой не печели освен обкръжаващите магазини за зрънчовци и семки. Също така печелят понякога едни хора дето имат остри триони и пили и следващата им спирка е на пункта за изкупуване на метали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Апр 2008 15:46 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 26 Яну 2008 13:19
КАто говорим за площадки за игра и кафета. Тази която е по диагонала на РУМ е много удобна за по- топло време- можеш да си стоиш на кафето и да гледаш детето как си играе (аз гласувах за нея). Друга такава удобна градинка е тази до зала младост- супер добра е за момченца, понеже има кола. Колкото до затворени заведения с детски кът- в РУМ-а имаше нещо подобно ама не беше скучно за деца и не сме го посещавали скоро

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юни 2025 1:13

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: