Тук е от: 20 Дек 2015 17:42 Мнения: 3 (автор на темата)
Ходихте ли в новата закусвалня на центъра на Шумен, в уличката с/у цветята? Най-после нещо различно от дюнери, дебели пици и тестени баници. Бях приятно изненадана от вкусните и свежи продукти подредени в хладилна витрина, а не в разни пластмасови кутии нахвърляни по плотовете. Сандвичите са огромни а цените са народни! Даже и салатки има за дамите на диета (е аз не съм от тях). Препоръчвам закусвалнята на всички!
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Класика във форума, новорегистриран потребител, първо мнение (обикновено и последно), в което се представя за произволен клиент на търговския обект. Тия сандвичи трябва да са доста добри,за да се регистрира някой специално да ги похвали.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Ами да ти кажа, на фона на помията, която се продава в повечето заведения направо си е за регистрация )))))А и си мисля че това е раздела, където всеки може да си коментира дадено заведение. И какво като съм нова все от някъде се почва.
Ами да ти кажа, на фона на помията, която се продава в повечето заведения направо си е за регистрация )))))А и си мисля че това е раздела, където всеки може да си коментира дадено заведение. И какво като съм нова все от някъде се почва.
-- 21 Дек 2015 20:12 --
Не за Баницарията. Това е ново
+1 за поста, закусвалнята не е лоша мен ме кефи! Наистина в повечето закусвални се продава помия но не и качествени закуски!
-- 21 Дек 2015 22:06 --
Бърби написа:
Снимки има ли? Ценоразпис?:)
Бърбе като станеш жител на нашият град тогава майна!
+1 за поста, закусвалнята не е лоша мен ме кефи! Наистина в повечето закусвални се продава помия но не и качествени закуски!
-- 21 Дек 2015 22:06 --
Бърби написа:
Снимки има ли? Ценоразпис?:)
Бърбе като станеш жител на нашият град тогава майна!
Напиши едно изречение без грешка и тогава се перчи....с жителство
За закусвалните съм съгласен, отдавна вече не кусвам никакви закуски. За въпросната нищо не мога да кажа, тъй като не съм я посещавал, но в най-скоро време ще го направя. Интересно ми е дали има нещо по-различно или са си същите закуски, като навсякъде другаде.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
marmoranka25 написа:
Ни най-малко не твърдя,че са лоши сандвичите, нито съм против рекламата като цяло. Просто подобни теми обикновено ги пуска собственика на обекта или негов приятел представящ се за произволен клиент,а това не е коректно.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Знаете ли, че ако всички или поне повечето коментари бяха по темата, форумите щяха да са доста по интересни и най-малкото по четивни. Като не Ви харесва защо четете и още повече пишете в дадена тема? Реклама ли било, кой как пишел, кое мнение му било и т.н.т. Явно не може всички да са всестранно развити и да имат по 8756 мнения по всички съществуващи теми във форума.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 19:36
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения