Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Хм... ей сега изнасят цялото обзавеждане на КЛАСИК. Обновяват ли го или го затварят? Колеги седяли и си пиели кафето, дошли някакви със съдия изпълнител, казали айде плащайте си сметката и си тръгвайте и почнали да изнасят обзавеждането, столове, ала-бала... Ето как изнасят. Доколкото разбирам е за принудително обезпечаване на взимания на бургаската фирма, която държеше Оргазъм.
Последна промяна Леонартис на 20 Май 2008 16:28, променена общо 1 път
Заглавие: Re: Изнасят цялото обзавеждане на КЛАСИК
Публикувано на: 20 Май 2008 19:12
Напреднал
Тук е от: 26 Авг 2007 8:55 Мнения: 429 Местоположение: Не в Шумин
Кофти! Но като се сетя как ме издразниха, като им се женеше бармана преди няколко седмици. Блокираха кръговото в най-пиковия час за 15 минути. 5 коли най-нагло запушиха входовете да могат да си се гъзарят на воля....
Публикувано на: 20 Май 2008 23:17
Нов потребител
Тук е от: 20 Май 2008 23:13 Мнения: 1
Съдия-изпълнител Ясен Бойчев е описал имуществото на Класик и днес го взел за разпродажба, но по време на описа е направил УМИШЛЕНО закононарушения и те могат да му струват мястото. Описал е имущество, което не е собственост на заведението, а на трети лица. Хладилни витрини на кока-кола и други компании. Принудил е вещото лице да опише вешите на продажни цени без да начисли амортизации и овехтяване. Съдия-изпълнител Ясен Бойчев редовно описва имущество на трети лица, умишлено описва 3-4 пъти повече имущество отколкото е нужно за обезпечаване на вземания за да трупа такси за вещи лица, които не изплаща на същите.
Публикувано на: 20 Май 2008 23:32
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Много съм доволен!Не е нормално човек докато разглежда експонатите в музея отдолу да дъни чалгия.Веднъж заведох мои гости в там и като се качихме на втория етаж под барчето докато разглеждахме отдолу кънтеше Азис.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Публикувано на: 21 Май 2008 21:16
Опитен
Тук е от: 25 Май 2007 15:51 Мнения: 113
бръмчо, ти па отде стана по-вещ от Ясен Бойчев? Постът ти е язвителен, правно неаргументиран и мяза на евтина селска клюка на засегнатата страна, което и се потвърждава от факта, че си се регистрирал само и само за да плювнеш. П.П. Не познавам ЧСИ Я. Бойчев.
Публикувано на: 21 Май 2008 21:18
Ентусиаст
Тук е от: 02 Мар 2008 19:10 Мнения: 62 Местоположение: Варна
То това май рано или късно щеше да се случи... Доста дългове си имаше собственика особенно след като се наложи да затвори "Брилянтин", защото нямаше почти никаква печалба май Иначе наистина "Класик" си беше супер и мисля че пак ще го отворят много скоро
Публикувано на: 21 Май 2008 22:54
Focken' Koko Bryce
Тук е от: 06 Фев 2007 22:23 Мнения: 1478 Местоположение: Out
по-гнусно заведение от това не е имало в града. Както каза и инспектора с други думи - до културни институции като музея и билиотеката няма място за селяци с прическа "отпред късо, отзад модерно" и чалгии.
извинете ме за словореда, тъкмо се прибрах от реномирани заведения
Публикувано на: 22 Май 2008 7:42
Ветеран
Тук е от: 15 Окт 2007 10:24 Мнения: 653 Местоположение: DreamLanD
mxkolev, по твърдението ти, че инфото на Лео е грешно, подразбирам че имаш друго инфо....Ами що не го споделиш с нас?
И както казах до сега НИКОГА не съм засичала различна музика от Хаус, хората които ходят там може да са всякви, но поне не ме гледат в чашата докато пия...И кво сте ми го прехвалили този музей...като гледам що народ се е извървял от там...
Публикувано на: 22 Май 2008 7:47
VIP
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Често ходя там, но никога не съм засякал чалга. Класик ще отвори отново. Колкото до музея - винаги ще има заведение на това място, защото носи и приходи. И по-добре да е нещо като Класик, отколкото олющено ведомствено барче.
Публикувано на: 22 Май 2008 14:42
Ветеран
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Относно темата: честичко ще ставаме вече свидетели на такива "товаро-разтоварителни дейности", за съжаление все повече на хората няма да им достигат паричките за вноски в банките, изплащане на дългове и обикновени фалити на "по-малките". Честито Ви Евро членство!!! Моето мнение за помещението: Няма да е лошо да се пораздели на 2-3 търговски обекта, като се отдадат под наем за частна галерия, антиквар и сувенири. Един от най-добрите магазини за сувенири е срещу Шел и бившият щаб на БСП, сякаш не му е там мястото? Една от най-хубавите галерии е тази на Чина Димитрова, тя пък е в едни задни магазинчета до старата поликлиника - и на тази галерия сякаш не и е там мястото. Защо общината и в частност музея, не подадът ръка на тези, които работят с изкуство, а отдават под наем за "кръчми"? Хем и чужденците идващи в музея, ще могат да понапазаруват повечко на място. За да не си тръгват от Шумен със сувенир за спомен "бъркалка за кафе от класик", а със глинен съд или хубава картина на шуменски художник.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юни 2025 1:47
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения