Заглавие: Re: Изнасят цялото обзавеждане на КЛАСИК
Публикувано на: 22 Май 2008 15:41
VIP
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Абе Тихомире, като те гледам, вече и преустройство направи. Класик ще си отвори в същия вид, в който беше, не за това е думата. Ако направят пък антиквариат, ще фалира и антиквариатът и музеят файда няма да има. Ти кога си виждал чужденци в Историческия музей? Като организирани туристи имам предвид.
# Работно време: 1 ноември - 30 април Понеделник - Петък - 9-17 ч. Събота и Неделя - при предварително направена заявка 1 май - 31 октомври Понеделник - Петък - 9-18 ч. Събота - 10-18 ч. Неделя - 9-13 ч.
# Екскурзоводско обслужване: Входна такса: 3,00лв. Ученици, студенти, хора с увреждания - индивидуални посетители: 1,00лв. Ученици, студенти, хора с увреждания - организирани групи: 0,50лв. Екскурзоводска беседа - на български език: - на чужд език: 5,00лв. 10,00лв. В музея се предлагат екскурзоводски беседи на английски, френски, немски, руски, чешки и турски език. На постоянни партньори РИМ - Шумен предлага сключване на договори на преференциални цени.
Еми ако не знаеш, да ти кажа, че РИМ има официални партньори, т.е. фирми, които водят туристи организирано. Относно преустройството, нямам тази власт. Просто така ми се вижда по-етично и логично. И така или иначе, по думата съм се изказал.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Публикувано на: 22 Май 2008 17:41
Ветеран
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Каква била работата!!! И аз бих искал да работя в лятна градина, в удобно сепаре, да ме гали хладинката от масивната постройка и да ми се сервират швепс с лимон, ама нейсе!!!
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Публикувано на: 22 Май 2008 17:56
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Тишо, какви групи, какви екскурзоводи, наложи се 3 пъти да водя там Японски приятелки и приятели. Знаеш ли кой им беше екскурзовода - аз. Имаше една мацка с нас която дойде да ни светва преди да влезем в зала и после да ни загаси когато излезем.
Публикувано на: 23 Май 2008 8:16
Форумен инвентар
Тук е от: 10 Яну 2007 21:18 Мнения: 3123
Аз пък веднъж се напих безплатно в РИМ- откриваха някаква изложба ли какво беше. И имаше бая вино. На оная реставрираната каляска не дават да се возиш да знаете.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Публикувано на: 23 Май 2008 13:51
<5™
Малко темата се измества от първоначалната си цел, но пък новините идват бързо.ЧСИ-то малко/много омотал конците и сега се чака интересно развитие на Класик vs ЧСИ. Аз искрено се надявам да спечели Класика.
Та да имаме и интрига. Ако Класика спечели и натрие мутрата на ЧСИ-то, Добо ще купи агне, ще сготви и ще черпи на следващата форумна сбирка.Уточнение, то при условие, че има реални последствия за ЧСИ-то. Ох, батка какво ядене ни чака .....
Публикувано на: 23 Май 2008 16:53
VIP
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Dobo написа:
Аз искрено се надявам да спечели Класика.
Правилно! Като алтернатива на чалгата. Не само като музикално направление, ами на чалгата в кръчмарството и на чалгаджии като клиентела. Трябва да има и заведения за бели в тоя град.
Аз избирам: Аризона, Класик, Даунтаун, Ретро, Гергана и Десетия град, разбира се. Места за бели хора, дето не мирише на потни чорапи и непрани ризи.
Публикувано на: 25 Май 2008 20:27
Ентусиаст
Тук е от: 22 Окт 2007 13:40 Мнения: 28 Местоположение: shumen
Значи относно музиката в "КЛАСИК" клуб там се върти само висикокачествено ретро и хаус, чалга Румен мрази а, че ще отвори аз не се съмнявам, но ще има яко дела. Иначе големи злобари има тука убедил съм се. завижда те ли или ко“
Публикувано на: 26 Май 2008 11:06
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Аве и Моцарт и Щраус да пуска боли ме дедовия.Когато бях в музея с мои гости в залите на музея се чуваше точно изрусения педераст от костинброд - азис.Не е нормално в сградата на музея да има кръчма и посетителите да не могат спокойно да разглеждат.Следващата стъпка сигурно ще е денонощна дискотека в мазето на библиотеката точно под читалнята , студио за татуровки в къщата музей - Панайот Волов и солариум в тази на Лайош Кошут.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Публикувано на: 26 Май 2008 18:11
<5™
А още по-интересното е, че срещу ЧСИ-то има преписка при прокурора. И още една в Камарата на ЧСИ-ли. Така, че скоро ще трябва да купувам агне. Нещо съдията си е помислил, че е над закона и сега ще си плаща с лихвите и държавните такси. Айде да му е сполай
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 17:59
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения