Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Снощи опитах пиците.При условие, че аз не ям пици, макарони, паста и други италиански брашна, това което ядох ми хареса.Махнах ананаса и всичко си беше-ОК. Всичко си беше супер вкусно и смятам да преразгледам моя вкус и претенции и да ям пици Римини.
Тук е от: 24 Фев 2008 22:29 Мнения: 80 Местоположение: Shumen
риминито .... 980202 днес от 9.00 до 10.15 дава заето, детето се издоненадява а сега отива да ядем пици на спайдъра имате един "-" от мен и сте в историята
Тук е от: 24 Фев 2008 22:29 Мнения: 80 Местоположение: Shumen
ами толкова показва в нас стенния - сметни си ги назад по 15 мин- още по зле ...... пиците на спайдъра са средна хубост но пък малкия се наигра в детския кът. общо взето успя да ми се оправи настроението покрай римини издънката.
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
www.fancy.tht-bg.com пиците им са вкусни и доставката е безплатна. Лично според мен пиците на ривиера са най-вкусните в града, но не знам дали вече са организирали разнос.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
Тук е от: 22 Яну 2009 16:43 Мнения: 105
Аз пък доколкото разбрах, Римини не работи вече, тъй като определено в персонала имаше кой да им разваля екипа. Не съм проверявала лично, но го знам от съвсем редовен посетител, който е и навътре със фирмените им дела. Сигурно скоро ще го отворят пак, но нищо не се знае. Яжте пици от други места.
_________________ Лудостта е това, което ни кара да правим едни и същи неща отново и отново, очаквайки всеки път различен резултат.
Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41 Мнения: 524 Местоположение: Пред микрофона
Има ли цена за доставка?
-- пет фев 05, 2010 7:03 pm --
Оппсс, не видях предния пост докато разглеждам сайта, но наистина тове е неприятен пропуск. Задават се излишни въпроси и до някъде е препядствие за желаещите да си поръчат, за да не получат някоя изненада.
_________________ Колкото и да си пудриш задника, той лице няма да стане!!!
В ресторант "Трапеза" се предлагат най- големите пици в града.Има и голяма пица 1.600 кг за 12.50 лв. Правят и разнос по домовете като доставката ти е безплатна.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юни 2025 1:50
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения