ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:11

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Провален рожден ден в Спайдърмен
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 17:19 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Юли 2008 10:20
(автор на темата)
В сряда вечерта влязох за първи път в пицария Спайдърмен на пазара, за да направя резервация за рождения ден на дъщеря ми. Представител на заведението ни предложи да си внесем торта, ако желаем. Така и направихме, което се оказа сериозна грешка. От торта Шоколад с лешник на сладкарница Неделя бяха отрязани 8 парчета, а в кутията, когато се прибрахме в къщи открихме с изненада само 3 парчета при положение, че тя се реже на 16, когато се предлага в сладкарницата. Не бих възразила да почерпя персонала за здравето на дъщиря ми, но мисля че не беше редно това да става без мое знание и позволение.
Неприятно впечатление ми направи препоръката на една сервитьорка участниците в нашия празник да не играят в зоната, за да не пречат на малките деца. Държа да подчертая, че това е проява на дискриминация по признак възраст, защото "големите" деца бяха на 12-13 години, а малките на видима около 6-7 и те не пречеха, а играеха с тях. Това развали настроението на всички. Така че препоръчвам на майките да уточняват всички условия по престоя, за да не попаднат в ситуация като моята.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Провален рожден ден в Спадърмен
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 17:30 
Велосипедист
Велосипедист

Тук е от: 11 Фев 2007 14:04
Не става ясно от поста все пак тортата от кого е нарязана. От Неделя или в Спайдърмен? Защото ако е рязана в Спайдърмен е възможно да са нарязали по-големи парчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 17:37 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Фев 2009 17:21
и аз съм съгласен с предишното мнение.аз лично съм недоволен от самото обслужване и от храната, която предлагат.пицата, която ядох бе доста мазна и студена, въпреки че би трябвало да е приготвена току що.хигената в тоалетната бе доста на ниско ниво(нямаше тоалетна хартия и беше доста мръсно).музиката, която пускахе бе чалга, което не е по моя вкус, мисля че в пицария не е редно да се пуска чалга.бях тотално разочарован от пицарията въпреки хубавата обстановка и няма да повторя грешката си да посетя това заведение отново и ви съветвам да не присъпвате в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 17:42 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Юли 2008 10:20
(автор на темата)
Анелия написа:
Не става ясно от поста все пак тортата от кого е нарязана. От Неделя или в Спайдърмен? Защото ако е рязана в Спайдърмен е възможно да са нарязали по-големи парчета.

От персоналът на Спайдърмен беше нарязана, но парчетата не бяха по-големи от онези в сладкарница Каприз, а в кутията имаше едно надробено, от което личеше, че е ядено и сервитьорът май остана изненадан, че си я поисках.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 18:31 
Велосипедист
Велосипедист

Тук е от: 11 Фев 2007 14:04
Защо трябва един и същ потребител да пише с два ника :BB07.gif Ако искате да очерните Спайдермен, едно мнение е достатъчно :A1.gif
Лично аз предпочитам сама да си организирам празненствата, за да не оставам разочарована. Занапред го имайте предвид и един ден в кухнята може да спести недоволството и "кой ми яде от тортата".
Не защитавам заведението, но доводите, представени от вас не ми се виждат основателни.
Следващия път си носете кантарче, за да изтеглите колко е била тортата, кой колко е изял и колко са останали. Останалото е математика :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 19:07 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
Извън темата/подсказка:
Винаги прави лошо впечатление когато един потребител пише под две различни имена и еднакво IP в рамките на 5 минути :G1.gif .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 19:08 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2009 15:19
Стига,Ани, тука само аз съм с два ника-тия камъни за мойта градина ли бяха?!
Гарантирам ти обаче, че единият ник мисли различно от другия.
Не търсете отговор на нещата-те просто се случват.
А по темата- хората все повече не знаят какво значи празник и имат огромни очаквания, а после големи разочарования...По-добре да оставиш всичко да се случва. :O02.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 19:30 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
SecondShoe написа:
Извън темата/подсказка:
Винаги прави лошо впечатление когато един потребител пише под две различни имена и еднакво IP в рамките на 5 минути :G1.gif .

Извън темата/подсказка:
Е, ако жена ми примерно пише от моето PC или от лаптопа си, се случва :D . Така, че не могат да се правят кардинални заключения от типа кой кого иска да очерни. Що да се ползва прокси в такава ситуация?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 20:53 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 29 Мар 2008 19:40
Бях там днес и трябва да ви кажа,че rabotlivka_1 е права. Вярно, че гостите на дъщеря й бяха големички за детския кът, но това не им пречеше да се забавляват заедно с децата от другия празнуван там рожден ден. Съдържателката на заведението е неприятна и вулгарна персона. И мисля че това обяснява отношението на персонала. Най-вероятно ще кажете "Ами какво правиш там щом ти е неприятно?" Отговорът е прост и го знаят всички родители с малки деца. За съжаление в нашия любим град липсват заведения за празници и забавления на децата през зимните месеци. Във Варна например има над 15 такива центрове и в никой от тях не се пуши.
А инъче днес в Спайдърмен имаше два рожденни дни.
Единият, както разбрах, на дъщерята на rabotlivka_1 - много добре изглеждащи малки момичета, веселящи се докато от масата срещу бара не викна(и то така, че да я чуе цялото заведение) управителката към сервитьорката, която стоеше до нея "Я отивай да им кажеш на тея да се махат от там(от детския кът).
Другият рожден ден беше на масата точно до детския кът, на малко дете с много гости - майки с малки деца. Децата, като всички деца скачаха, викаха и лудееха, а майките..... тук ми трябва помощ. Млади, но изглеждащи на годините на майка ми (53), с копринени блузки, отгоре с ажурени елечета плетени на две куки с ромбоидни шарки, косите навити на ролки специално за случая. Пийваха си като за празник твърд алкохол, пушеха цигара след цигара, обвити в толкова дим, че трудно виждаха запотените си и запъхтяни деца около себе си..... Но това за тях сигурно е голямо събитие в събота на обяд, там в заведението на пазара.
Свят голям и пъстър, хора всякакви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 21:08 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 28 Юни 2008 17:37
В "Мики" имахме подобен проблем - е тортата никой не ни я наяде, слава Богу, но почти изгониха децата (9 годишни) да играят навън (през февруари), за да не бутнели малките... Та аз като мобилна гардеробиерка ги гоних с якетата на студа... Много неприятно ми стана, особено като се има предвид каква сметка платих... В крайна сметка малките трябва да са с родителите си - пързалката и катерушките там са за 5-10 годишни... А и децата си бяха кротки, поне доколкото е възможно за тази възраст...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2009 21:20 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2009 17:40
rabotlivka_1 написа:
...Държа да подчертая, че това е проява на дискриминация по признак възраст, защото "големите" деца бяха на 12-13 години...

Странна работа. Аз като бях на 13г. си празнувах рождения ден в Терминатор. :) Не ми се побира в акъла как 13г празнуват в Спайдърмен. Ама това е все пак моя акъл,а той не е много :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Мар 2009 22:30 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 21 Фев 2009 16:42
Относно рожденния ден смятам,че всеки има право да го празнува където и с когото си поиска!Не мисля,че персоналът има право да се самопочерпи и след като няма проблем между двете групи деца не е необходимо да се проваля рожденният ден и настроението на децата...Но относно ажурените елечета и копринените ризи не мисля,че някой има право да ги критикува .Не всеки може да си позволи да посещава магазини за марково облекло!И какво като не са с блузка на "Mango" да ги изгоним ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Мар 2009 23:09 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Фев 2009 17:21
Анелия написа:
Защо трябва един и същ потребител да пише с два ника :BB07.gif Ако искате да очерните Спайдермен, едно мнение е достатъчно :A1.gif
Лично аз предпочитам сама да си организирам празненствата, за да не оставам разочарована. Занапред го имайте предвид и един ден в кухнята може да спести недоволството и "кой ми яде от тортата".
Не защитавам заведението, но доводите, представени от вас не ми се виждат основателни.
Следващия път си носете кантарче, за да изтеглите колко е била тортата, кой колко е изял и колко са останали. Останалото е математика :B4.gif

айде сега ще си гледаме ip-то ли...както писа по-долу метала това е нещо, което може да се скрие и така нататък...мисля си, че не е нужно да добавям нищо особено след мнението на cvete, което подкрепя това, което rabotlivka_1 е казала по-горе.не защотавам заведението, но както пишеш ти, но все пак го защитаваш нали :wink:.кой довод, които съм писал аз не ти е основателен не знам след като пурво се вижда, че не си посещавала завдението и нямаш причина да твърдиш това, което си казала.помисли вурху варианта ами, ако на теб ти се случи това дали ще ти е приятно или не или ако се случи на твоето дете как ще се почустваш ти дали ще ти стане приятно или не (тъй като от твоя пост не виждам да си пимислила върху такъв вариант).
п.с. може пак да провериш ip-то щом това забелязваш от всичко първо от всичко останало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Мар 2009 6:14 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
Тука не пасем трева и форума не е създаден за да могат хората да злепоставят фирми и заведения на воля. Нито сте първите, нито последните правили такива опити. От сто километра се разбира кой за какво е тука. Това, което пишете може и да е истина, но факта, че се съгласявате едни с други, правейки се на непознати и пишейки от един компютър говори за предварително замислен сценарий. Не е това начина и ползването на прокси също не е нещо невиждано и неуловимо както си мисли Метала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Мар 2009 7:43 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Извън темата/подсказка:
Човек ако иска да сe крие, знае как :D
Технически няма начин и то никакъв, да се разбере кой обаче пише от едно IP.
Дали е конспирация? :BB07.gif . Аз пък си помислих, че пишат хората, дет са им развалили тържеството - от фамилното си PC.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:11

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: