Наказание може и да има, ако искате да се изсипем форумно там да видят хубаво ли е
Аз и други вече сме ги наказвали... Ама лятото е по- кефско като има масички навън и замирише на шопска и мастика отвсякъде, все пак сме в района на пазаря.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Ние ходим на Капелата в МОЛ Варна пътя е около 20лв. сега поне горивото е евтино. престоя там ни е 12 или 15 лв. зависи кога каталясва малката и хем се разхождаме хем е супер кеф за нея. Реално в Шумен няма нито едно място за малки деца(под 10г.) много сме назад. Забелязвам все повече кафета в Бургас които правят малък детски кът с гледачка и 2-3 атракции с монети където родителите могат да пият кафе относително спокойно.
Здравейте и от мен! Моята голяма дъщеричка е на 6г., беше поканена на рожден ден в детски център "Усмивка". За прърви път я оставихме сама на рожден ден, т.е. без нашия надзор. В рамките на 2ч. децата са се забавлявали и хапвали, единствено под надзора на персонала-клоун с червен нос! В близост има едно кафенце, мился че се казваше "Венера", но ние предпочетохме да се разходим докато стане време да си пиберем детето. Като отидохме да я вземем, тя беше видимо изпотена с червени бузки и много превъзбудена от игрите. За това който реши да използва това място, трябва да носи дрешки за преобличане. Всички деца бяха много доволни, и всяко от тях си тръгна с балонче, свирка и с голЯма Усмивка! За тортата не знам дали е била цяла, дали са си я прибрали, но когато правим рождените дни на нашите деца, купуваме по 2 торти, една за купона на децата и една за нас (приятели и роднини)! Така има торта за всички (все пак тя е най-важната част от рождения ден) и рожденника има право на 2 пожелания и цели 2 пъти духа свещичките Така, че горещо препоръчвам този център за отпрануване на детски рожденни дни! Там не се пуши, никой освен децата не вика и няма кой да се разхожда с мръсните си обувки
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1675 Местоположение: Морей
Извън темата/подсказка:
Извинете за офтопика, но имам предложение. Хайде когато правим забележки на някого за правопис (макар че според мен тук са напълно излишни, но то си е мое мнение), да оглеждаме първо собствения си начин на писане и чак тогава да търсим кусури на другите. Съгласни ли сте?
Последна промяна sentinel на 07 Мар 2009 18:41, променена общо 1 път
Тук е от: 28 Юли 2008 10:20 Мнения: 11 (автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Моля за извинение за допусната от мен правописна грешка в заглавието на темата. Благодаря на Баба Вихронрав за активното отношение към писмената ми реч. Тъй като не съм опитен потребител моля някой от админите да поправи грешката ми. Предварително благодаря за съдействието.
И ние бяхме събота на спайдърмен, няма да се повтори. Някаква бабка от джурасик парк дебне и вика като откачена, на всичкото отгоре исках да ми развали пари за да може детето да си пусне монета в техните съоръжения вътре. Тая мляскайки една ябълка каза че не я оставяли и за 5 мин на спокойствие и нямала дребни пари. Пълен изрод дано данъчна проверка и ХЕИ да ги посети!
Здравейте, макар и да харесвах заведението Спайдърмен, след тази вечер ме загубиха като клиент. Аз и жена ми си поръчахме два вида пица, каквито и преди сме поръчвали. Но сега, месото в плънката миришеше на развалено (мърша), просто отвратително. Макар и да няма много други места в Шумен където може да се ходи, препоръчвам особенно на хората с малки деца да са много внимателни при посещение на заведението.
az vchera posetih picariq spiderman i sym mnogo dovolen ot obslujvaneto poruchkata mi be ispylnena za otricatelno vreme a hranata neveroqtno vkusna preporychvam na vskichki da posetqt tova zavedenie nqma da syjelqvat
-- пет ное 27, 2009 16:35 --
готвените ястиа са много вкусни .поръчките излизат много бързо и има иключително вкусна бисквитена торта която е със прекрасен вкус.
Последна промяна Анелия на 27 Ное 2009 16:29, променена общо 1 път
Аз пранувах там третия рожден ден на дъшеря си (преди една година) !Тотално разочарование! Децата викаха,играеха и се кефеха максимално,докато не дойде шефката и не направи забележка.Децата пречели на останалите клиенти.Та нали това все пак е детски кът...???Никой не ни отсервира празните чаши и чинии,масата беше порядъчно отрупана със смачкани хартийки,празни пакетчета от захар и др.Децата се забавляваха на воля,а ние бяхме ограничени откъм тютно пушенето(е,това поне го намирам за нормално),защото сме били в зоната на детския кът,но като цяло,заведението беше максимално опушено от останалите маси.Накрая почти ни изгониха,под предтекст,че чакали обедни клиенти,а ние НЕ сме правили повече оборот(това се случи към около 11.30, а бяхме седнали към 10.30).Колко оборот да напрвят 5 майки с 5 деца ЗА ЕДИН ЧАС???? Ние платихме 70лева.зА КОЛИЧКИТЕ СИГУРНО СМЕ ОСТАВИЛИ НАЙ-МАЛКО 30лв.Малко ли е това или много,незнам...оставям вие да прецените...нищо лично,но аз повече не съм и няма да стъпя там!!! Много поздрави на собствениците и успех в бизнеса!!!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:31
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения