ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Провален рожден ден в Спадърмен
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 10:23 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Анелия написа:
Наказание може и да има, ако искате да се изсипем форумно там да видят хубаво ли е :O01.gif

Аз и други вече сме ги наказвали... Ама лятото е по- кефско като има масички навън и замирише на шопска и мастика отвсякъде, все пак сме в района на пазаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 11:30 
Опитен
Опитен

Тук е от: 13 Дек 2007 14:32
Ние ходим на Капелата в МОЛ Варна пътя е около 20лв. сега поне горивото е евтино. престоя там ни е 12 или 15 лв. зависи кога каталясва малката и хем се разхождаме хем е супер кеф за нея. Реално в Шумен няма нито едно място за малки деца(под 10г.) много сме назад. Забелязвам все повече кафета в Бургас които правят малък детски кът с гледачка и 2-3 атракции с монети където родителите могат да пият кафе относително спокойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 14:31 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Фев 2007 9:29
За съжеление си много прав.
Единственото място за що годе добър РД остана Детският център на осми март, но там възрастните нямат място. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 17:03 
Опитен
Опитен

Кой е този детски център на осми март?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2009 17:53 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Фев 2007 9:29
Като идваш от паметника към кръстовището на Осми март преди Фитнес залата на ул. Вл. Въстание, но не се сещам кой номер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 0:18 
Модератор
Модератор
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2007 21:12
gadddd написа:
Кой е този детски център на осми март?

Детски център "Усмивка",точно преди фитнес зала "Атлетик".Ето сайта им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 13:44 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 16 Яну 2008 13:23
:A1.gif Здравейте и от мен!
Моята голяма дъщеричка е на 6г., беше поканена на рожден ден в детски център "Усмивка". За прърви път я оставихме сама на рожден ден, т.е. без нашия надзор. В рамките на 2ч. децата са се забавлявали и хапвали, единствено под надзора на персонала-клоун с червен нос! В близост има едно кафенце, мился че се казваше "Венера", но ние предпочетохме да се разходим докато стане време да си пиберем детето. Като отидохме да я вземем, тя беше видимо изпотена с червени бузки и много превъзбудена от игрите. За това който реши да използва това място, трябва да носи дрешки за преобличане. Всички деца бяха много доволни, и всяко от тях си тръгна с балонче, свирка и с голЯма Усмивка! За тортата не знам дали е била цяла, дали са си я прибрали, но когато правим рождените дни на нашите деца, купуваме по 2 торти, една за купона на децата и една за нас (приятели и роднини)! Така има торта за всички (все пак тя е най-важната част от рождения ден) и рожденника има право на 2 пожелания и цели 2 пъти духа свещичките :B9.gif
Така, че горещо препоръчвам този център за отпрануване на детски рожденни дни! :G1.gif Там не се пуши, никой освен децата не вика и няма кой да се разхожда с мръсните си обувки :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 18:12 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 10 Сеп 2008 18:18
Авторът на темата да вземе да си поправи заглавието, че току виж някой си помислил, че в Шумен има ново заведение. :)

Последна промяна Баба Вихронрав на 07 Мар 2009 19:47, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 18:33 
Форумен шут
Аватар

Тук е от: 27 Юни 2008 15:54
Извън темата/подсказка:
Извинете за офтопика, но имам предложение. Хайде когато правим забележки на някого за правопис (макар че според мен тук са напълно излишни, но то си е мое мнение), да оглеждаме първо собствения си начин на писане и чак тогава да търсим кусури на другите. Съгласни ли сте?

Последна промяна sentinel на 07 Мар 2009 18:41, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 18:39 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Юли 2008 10:20
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Моля за извинение за допусната от мен правописна грешка в заглавието на темата.
Благодаря на Баба Вихронрав за активното отношение към писмената ми реч.
Тъй като не съм опитен потребител моля някой от админите да поправи грешката ми.
Предварително благодаря за съдействието.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Провален рожден ден в Спайдърмен
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2009 12:33 
Опитен
Опитен

И ние бяхме събота на спайдърмен, няма да се повтори. Някаква бабка от джурасик парк дебне и вика като откачена, на всичкото отгоре исках да ми развали пари за да може детето да си пусне монета в техните съоръжения вътре. Тая мляскайки една ябълка каза че не я оставяли и за 5 мин на спокойствие и нямала дребни пари. Пълен изрод дано данъчна проверка и ХЕИ да ги посети!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2009 12:55 
Вор в законе
Аватар

Тук е от: 24 Авг 2007 23:22
Извън темата/подсказка:
Ха,ха,познато.В моя случай в "Булбанк",служителките лющеха череши,докато ми се караха,че не знам как да попълня банков документ! :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Провалена вечер в Спайдърмен
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2009 21:02 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 09 Юли 2009 20:50
Здравейте, макар и да харесвах заведението Спайдърмен, след тази вечер ме загубиха като клиент. Аз и жена ми си поръчахме два вида пица, каквито и преди сме поръчвали. Но сега, месото в плънката миришеше на развалено (мърша), просто отвратително. Макар и да няма много други места в Шумен където може да се ходи, препоръчвам особенно на хората с малки деца да са много внимателни при посещение на заведението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2009 16:24 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 27 Ное 2009 16:13
az vchera posetih picariq spiderman i sym mnogo dovolen ot obslujvaneto poruchkata mi be ispylnena za otricatelno vreme a hranata neveroqtno vkusna preporychvam na vskichki da posetqt tova zavedenie nqma da syjelqvat

-- пет ное 27, 2009 16:35 --

готвените ястиа са много вкусни .поръчките излизат много бързо и има иключително вкусна бисквитена торта която е със прекрасен вкус.

Последна промяна Анелия на 27 Ное 2009 16:29, променена общо 1 път
Пиши на кирилица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2010 0:40 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2010 2:42
Аз пранувах там третия рожден ден на дъшеря си (преди една година) !Тотално разочарование! Децата викаха,играеха и се кефеха максимално,докато не дойде шефката и не направи забележка.Децата пречели на останалите клиенти.Та нали това все пак е детски кът...???Никой не ни отсервира празните чаши и чинии,масата беше порядъчно отрупана със смачкани хартийки,празни пакетчета от захар и др.Децата се забавляваха на воля,а ние бяхме ограничени откъм тютно пушенето(е,това поне го намирам за нормално),защото сме били в зоната на детския кът,но като цяло,заведението беше максимално опушено от останалите маси.Накрая почти ни изгониха,под предтекст,че чакали обедни клиенти,а ние НЕ сме правили повече оборот(това се случи към около 11.30, а бяхме седнали към 10.30).Колко оборот да напрвят 5 майки с 5 деца ЗА ЕДИН ЧАС???? Ние платихме 70лева.зА КОЛИЧКИТЕ СИГУРНО СМЕ ОСТАВИЛИ НАЙ-МАЛКО 30лв.Малко ли е това или много,незнам...оставям вие да прецените...нищо лично,но аз повече не съм и няма да стъпя там!!!
Много поздрави на собствениците и успех в бизнеса!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:31

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: