ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:39

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Провален рожден ден в Спайдърмен
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2010 0:57 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
anhele, това, че поръчките там излизат много бързо може да го каже само някой със забавени реакции. Но иначе рекламата на бисквитената торта си я бива (като за пицария).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Яну 2010 13:54 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 20 Ное 2009 13:53
Относно "Спайдърмен и аз няма да кажа нещо по-различно. От едно известно време развалиха храната / най-вече пиците /, поради което нашето семейство вече не им е клиент. Бих искала да се изкажа възторжено за детски център "Усмивка". Невероятно много съм доволна! Клоунът с червения нос всъщност е г-жа Анна Георгиева, която е детска учителка в една от детските ни градини, но не мога да ви кажа коя по-точно. За мен тя е просто перфектна! Децата ми и техните гости на рождения им ден бяха очаровани от нея! Тя просто не ги оставя на мира - игра след игра, ритуали при поднасянето на подаръците, песни, танци, изобщо всичко, което може и не може да ви дойде на ум! Да не говорим за улеснението за нас, родителите. Занесохме само почерпката. Всичко останало беше от нея. А удоволствието от невероятно добре прекарания рожден ден не може да се сравни с нищо / поне така казаха моите момчета /!
Така че аз пожелавам на детски център "Усмивка" да продължават да радват децата ни и никога усмивката да не ги напуска!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 17:29 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 21 Сеп 2011 17:22
празнували сме рожден ден в спайдърмен всичко на всичко един път и няма да повторим никога вече. обслужването е ужасна-има една неприятна госпожа, която още докато правихме заявката успя да ме ядоса с това, че се меси във всичко и е доста надменна. как да е- това го преживяхме, но когато започна рожденния ден и по средата на веселбата ми казаха да си тръгваме, защото след нас имало друг рожден ден-чашата преля. ами можеше да ни осведомят предварително за това..... така от никъде-хайде ставайте-няма да стъпя пак там. това разбира се си е лично мое мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 19:35 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Ами ако сте се събрали 9-10 лапета на по една пастичка и една фантичка, пак много са ви търпели. Ако поръчвахте марков алкохол - нямаше да ви изгонят. :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 19:41 
Playful moods
Playful moods

Тук е от: 10 Мар 2008 10:08
К'ъв алкохол на детски рожден ден?! :B3.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011 20:13 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Мар 2007 11:03
aruba_man написа:
Ами ако сте се събрали 9-10 лапета на по една пастичка и една фантичка, пак много са ви търпели. Ако поръчвахте марков алкохол - нямаше да ви изгонят. :G8.gif

Аруба! Ако "Спайдърмен" са ориентирани към клиенти пиещи марков алкохол, да не приемат детски рождени дни. Приемат ли, да си изпълняват уговореното!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 16:38 
Напреднал
Напреднал

Тук е от: 06 Авг 2007 10:05
Има грешка и при двете страни: трябвало е предварително да се уточни колко ще продължи рожденият ден, това е напълно в реда на нещата.

Арубата определено има право, вие като собственик (наемател) на заведение, как бихте се почувствали, ако за сметка 60 - 80 лв ви блокират заведението за половин работен ден?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2011 17:44 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 09 Юли 2010 21:22
Пролетта, ходихме с колеги там на по биричка. Бяхме 5 човека. Влизаме в заведението, което беше толкова празно, че нямаше на къде повече...
Решаваме, че така или иначе сме дошли, ще седнем. И с най-голямата си наглост, едно от "сервитьорчетата", ни казва: "съжаляваме, но нямаме маси за по 5 човека" :02_eh.gif
Направо ни хвърли в тъча, с това си изказване.
В крайна сметка, добре че беше собственика (ако не се лъжа), който реши да ни
донесе едно столче, защото явно им бяхме единствените клиенти за деня,
та решиха да припечелят от нас...

След това "преживяване", повече няма да стъпя там :G1.gif , дори и пари да ми дават!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2012 18:20 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 03 Юли 2012 18:09
В Спайдър мен не е само рожденни дни ама всичко е много зле просто нямам думи.Отношение към клиентите е на много много ниско ниво никога повече няма да стъпя там.А да не говоря за управителя там не знае как да се отнася към човек седнали хората поръчали си ядене след половин час идва и им казва че трябва да стават защото били резервирали масата и то с много груб тон.Такова нещо не съм виждала никаде а да не говоря че на всякаде има животни котки кучета които обикалят покрай масите....:( и сега 100% някой ще тръген да казва "ама вие очерняте.......и т.н." въобще да не ми пишат тия от Спайдър мен за защита защотото всичко е факт. и яденето им не става за нищо все едно че слагат на животни а не на хора. всички не доволни от живота постоянно сменят персонал ами така ще утре в други ден няма да има и кой да им работи защото не стават и няма да се оправят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2012 18:45 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 03 Юли 2012 18:09
Спайдър мен не става за нищо никакво отношение към клиент ама никакво.А да не говорим за управителката такава груба и ядетенето им не става абе повече никога няма да стъпя там.Толкова се излагат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юли 2012 19:19 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Извън темата/подсказка:
Боже!
Какво поколение иде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2012 0:20 
.
Аватар

Тук е от: 31 Май 2010 11:35
mami_85 написа:
В Спайдър мен не е само рожденни дни ама всичко е много зле просто нямам думи.Отношение към клиентите е на много много ниско ниво никога повече няма да стъпя там.А да не говоря за управителя там не знае как да се отнася към човек седнали хората поръчали си ядене след половин час идва и им казва че трябва да стават защото били резервирали масата и то с много груб тон.Такова нещо не съм виждала никаде а да не говоря че на всякаде има животни котки кучета които обикалят покрай масите....:( и сега 100% някой ще тръген да казва "ама вие очерняте.......и т.н." въобще да не ми пишат тия от Спайдър мен за защита защотото всичко е факт. и яденето им не става за нищо все едно че слагат на животни а не на хора. всички не доволни от живота постоянно сменят персонал ами така ще утре в други ден няма да има и кой да им работи защото не стават и няма да се оправят.

За кога говорите,за днес ли.Аз днес обядвах там и видях един рожден ден на едно дете по-обяд.Че какъв ви е проблема персонала се отнасяше много на ниво.

Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2014 22:55 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 13 Юни 2013 11:29
правих рожден ден на детето ми в пицария SPIDERMEN И останах много доволен защото ние бяхме в 1 зала а децата бяха в детски кът. Зa 6 деца платих 60 лева и детското меню беше много богато.Докато миналата година празнувах в ЯАН БИБИЯН и за 10 лева на дете ми дадоха само 1 филийка и 1 сокче, направо срамота.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 22:39

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: