ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:59

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 18:19 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Леонартис написа:
Въх, май само аз не съм ходил в тази нова забележителност на Шумен.

Leo ти си дърт като мене, хич няма да ти хареса :) ама знам ли те колко си изкукал :)

Аз вече не ходя там, ходих два пъти и спрях, ама аз и Колизеум не ходя :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 18:36 
VIP
VIP

Тук е от: 09 Яну 2007 21:19
Кукой туй Кулизеум?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 18:38 
<5™
<5™

Румяна написа:
Ami da osven......

Рекламата е малкия им проблем, аз лично като цяло харесвам идеята но не и изпълнението. Така и не разбрах това спортен център ли или друг тип заведение. Скъпо, алкохол, цигари и т.н. не мога да ги вържа със спорт какъвто и да е той.

:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 19:14 
.
Аватар

Тук е от: 19 Фев 2007 7:18
Че защо? Спортът отдавна налива вода в мелницата на 'консуматорското' общество... дали чрез зрителски интерес/'реклама'/ или чрез ''ала-бала - това е полезно и т.н. хранене,добавки и т.н.опа модерен спорт фешан ...опа,техники умения и т.н....здраве ала бала портокала''
Щом акрополиса се е материализирал, значи има повече от явни условия за това :)
/въпреки комплицираната ситуация всеки може да намери полза за себе си - като ходи, или като не ходи/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 19:27 
12 inch
Аватар

Тук е от: 19 Сеп 2007 13:53
Познавам един барман от Акрополиса Данчо един мускулест такъв. Много поздрави му пратете от Деско, той ще се сети.
ПС много готини коктейли праи да знаете...ако са гадни то е заради суровината не заради бармана :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 0:00 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Фев 2007 9:29
shaggy написа:
Щом акрополиса се е материализирал, значи има повече от явни условия за това :)
/въпреки комплицираната ситуация всеки може да намери полза за себе си - като ходи, или като не ходи/

Ако знаеш колко си прав, няма даже да повярваш! :wink: Тъпото, че не само тава се е матриализирало. До едно време си мислих, че само главата ми не е такава, но откакто се замислям какви пломби да си сложа и тя влиза в света изграден от пари и алчност. Лошото в този случай, че избора си остава твой, но лавината винаги може да те поведе в грешна посока и да потънеш в нещо смесено от пари и лайна. Говоря общо.... За Акрополиса няма да кажа нищо. Има неща дето ме изкушават там, това е билярда, но при тази неподдържаност на масите скоро и тава ще спра да правя и ще взема да сложа по средата на хола една маса.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 4:10 
<5™
<5™

admirala написа:
.......и ще взема да сложа по средата на хола една маса.

Ади де, от кога го чакаме всички това. Ще ти бъдем гости всеки ден . :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 10:04 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 04 Окт 2007 17:38
Хубавичко си е там които иска да спортува влиза в спортния които иска да се забавлява влиза в развлекателния:) Чух че се организира някакав скош турнир, но уви много не се чува за това .Имало и някакви промоции за фитнеса -3 лв. Има сашо добри инструктори по латино и народни танци :D Човек е хубаво да се поразкърши малко :N3.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 16:41 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41
:D Акрополис си е хубаво място наистина, а това че е и дискотека е вярно, но само вечер, през деня е с освеление отговяращо на всички стандарти за спорт и имаш възможност да поиграеш боулинг професионално. Лошо е само, че съоръжението за боулинг е втора ръка, много грешки и повреди дава, софтуера е морално остарял и обувките не се стерилизират в специални машини, а само се пръскат със спрей, това е голям стимулант за развитие на популацията на гъбички в Шумен :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 18:30 
<5™
<5™

tht написа:
:D....... обувките не се стерилизират в специални машини, а само се пръскат със спрей, това е голям стимулант за развитие на популацията на гъбички в Шумен :roll:

Мене това много ме спира да играя. Много ми е странно как се дезинфекцират .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 20:03 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41
Сега ги деинфикцират със спрей, но това е мноооого стара технология, в САЩ са правили така през 70 и 80, вече има специални стерилизатори за такъв туп обувки, но явно са скъпички и за това от управата на акрополис са решили да ни върнат назад във времето

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 22:25 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 26 Яну 2007 18:18
tht написа:
Сега ги деинфикцират със спрей, но това е мноооого стара технология, в САЩ са правили така през 70 и 80, вече има специални стерилизатори за такъв туп обувки, но явно са скъпички и за това от управата на акрополис са решили да ни върнат назад във времето

Аз не съм ходил в "Акрополис", но след като прочетох това,едва ли ще направя такава грешка.... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 15:40 
dj_flirt
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 10:22
tht написа:

абе аз като бях в щатите пак си ги пръскаха със спрей,явно не на всякъде има такива машини....освен ако не са ги прекарвали през машината по-късно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2007 12:11 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 27 Окт 2007 11:46
Аз ходих и то два пъти на боулинг.Пръскат ги със някакъв специален спрей който мирише приятно,но силно.Дават ти и едни чорапи от ликра.Като цяло целия Акрополис е направен добре.Боулинга е3 лева за един човек.
Игри-колички 50 ст. стрелички-50 ст. има и още...
Много е хубаво съветвам ви да отидете и да разгледате навсякъде може и да пробвате нещо от там. :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: аеробика
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2007 14:26 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 02 Ное 2007 14:20
Искам да попитам нещо. Разбрах че има аеробика в акрополис. Някой може ли да ми даде повече информация по въпроса. Благодаря предварително :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Mpulse Шумен Сити Център дрехи втора ръка

в Градски въпроси

Viktor91

0

6951

01 Юли 2022 20:04

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Апр 2026 18:59

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми